Home » Хороскоп » Тези 5 зодии са най-големите предатели от всички
5 зодии са най-големите предатели от всички

Тези 5 зодии са най-големите предатели от всички

Ето тези 5 зодии са най-големите предатели от всички, научи vesti365.

На всеки се случва да предаде някого, но за тези зодии, предателството е в нормалния ход на нещата. Не е приятно да бъдеш предаден от човек, на когото разчиташ и се отдаваш напълно. За това вижте кои са големите предатели и изградете добре защитната си стена срещу тях. Няма да съжалявате.

Телец

Телецът е спокойна личност, която осигурява спокойна любовна среда на половинката си. Проблемът при него идва, когато се заговори за публичност. Би измислил хиляди оправдания, с които да оправдае отсъствието си на последното парти. Не иска да признава истината за връзките си публично, с което директно обявява, че няма никакви сериозни намерения към половинката си.

Лъв

Започвате да се срещате с Лъва и да фантазирате за перфектните ви любовни отношения. Винаги създава добро впечатление и има умението да омайва представителите на противоположния пол. Проблемът е, че не си пада по сериозните връзки. Дори да казва, че е готов за сериозни отношения, просто иска сексуални приключения от време на време. Подгответе се за постоянни изневери.

Скорпион

Винаги е готов да каже точно, това което искате да чуете. Дори да е различно от истинското му мнение, ще го спомене само, за да успокои половинката си. След като приключи спора, продължава с плановете си, без дори да се замисля от последствията. С времето започвате да осъзнавате, че всичко, което казва, е лъжа.

Водолей

Ако Водолеят реши да ви предаде, ще бъдете забъркани в големи неприятности. Изключително отмъстителни представители, които добре познават слабите ви страни и знаят къде да атакуват. Биха направили и невъзможното да ви разделят с близките и приятелите ви, така че да останете самотни и безсилни.

Риби

Големи мечтатели, които биха ви принудили да инвестирате в бъдещето им съвсем неусетно. Когато очаквате техните успехи и вашата финансова печалба, ви става ясно, че сте били предадени. Оставате с разбито сърце и празна банкова сметка.

Марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук