Home » Лична драма » Болката, която стяга душата ми: Случи се така, че забременях от съпруга на приятелката си
забременях от съпруга на приятелката си

Болката, която стяга душата ми: Случи се така, че забременях от съпруга на приятелката си

Здравейте, уважаеми читатели на най-четения вестник. Надявам се, че споделяйки с вас, поне малко ще облекча болката, която стяга душата ми. Казвам се Ванеса и попаднах в ситуация, която не бих пожелала и на най-големия си враг.

Аз съм на 24 години, нямам съпруг, живея с мама и пастрока си и работя в салон за красота. Преди няколко месеца водех обичайния живот, което има всяко градско момиче: приятели, кафенета, филми след работа, срещи с момчета. Все още нямах сериозна връзка, затова се забавлявах на пълни обороти и когато веднъж ми се обади приятелка с интересна оферта, обещах да си помисля. Тя ми предложи да се „позабавляваме“ със съпруга й.

Двамата са женени от година и през цялото това време той не е спрял да флиртува с мен. Разбира се, колкото и да е красив мъж, от уважение към приятелката си, не взимах намеците му насериозно. След като размислих обаче, реших да приема предложението й.

И така след няколко чаши вино в дома им, последното нещо, което си спомням, е как съпругът й ме полага на леглото. На сутринта се събудих между двамата с непоносима болка в тялото и главата. Съдейки по разпръснатите дрехи по земята, ми стана ясно, че се е случило нещо недотам редно.

Без да ги разбуждам, побързах да се облека и тихо напуснах къщата им.

На другия ден приятелката ми се обади, но не й вдигнах телефона. Исках да се възстановя и да си дам време да обмисля снощната случка. Месец по-късно се случи това, което най-малко очаквах. Тестът показа две чертички.

Господи, бременна съм от съпруга на приятелката ми, която сама ме вкара в леглото му. Какво може да бъде по-лошо? Ако мама разбере, ще ме изгони от вкъщи. Самата аз не съм планирала да раждам деца, а и не искам да съм самотна майка. Как ще обясня на детето си, че съм забременяла от женен мъж? Искам да изпия планина от хапчета, да заспя и да не се събудя никога повече. Положението ми е толкова абсурдно, че не мога да го споделя с никого.

Източник: Лична драма

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук