Home » Жълто » Ванга изгонила Анахид Тачева, след като ѝ предрекла нещо лошо
Ванга изгонила Анахид Тачева

Ванга изгонила Анахид Тачева, след като ѝ предрекла нещо лошо

Тази есен неостаряващата Анахид Тачева чукна 75 лазарника. Тя е истинска звезда сред телевизионните говорителки от държавната телевизия, припомня  vesti365.

Става изключително популярна през 60-те години – и като едно от най-красивите лица от екрана, и като съпруга на големия актьор Коста Цонев. Малцина обаче знаят, че Ванга й предрича раздяла както и дете, но не от Коста Цонев , а от друг мъж.

Това изумило тв-говорителката, която тогава все още била щастливо омъжена. Всичко това се случило при второто й посещение в Петрич. Първото й отиване при славната пророчица за нея завършило злополучно. „Петричката врачка“ изгонила славната Анахид при това доста безцеремонно.

Анахид и Коста Цонев се вричат един на друг два пъти и имат две деца – популярния тв водещ Димитър Цоневи Теодора, която работи в посолството ни в Рим. Тачева има още една дъщеря, която също се казва Анахид, от втория си съпруг Васил Тачев, който почина през 2012 г.

Ето какво разказва 75-годишната бивша журналистка за неочаквания си брак с Васил и за срещата си с Ванга.

„За втори път трябваше да се разведа с Коста. Васко също имаше семейство. Беше много сложно положението. Първо не предполагах, че ще стигнем чак дотам, но любовта ни беше много голяма. Три години бяхме гаджета, преди да се разделим с бившите си половинки.

След това – 37 г. брак.

Всъщност години преди това Ванга ми беше предрекла всичко. Бях в телевизията и с колеги тръгнахме към провинцията – с известни лица правехме шоупрограми с песни и хумор, а аз бях водеща на концертите. Минахме и през Петрич. Пристигнахме по-рано в града и реших да отида да видя къщата. Отпред винаги стоеше милиционер. Той ме

разпозна коя съм и ми каза: „Заповядайте, влезте в двора и я почакайте на тази пейка.“

Влязох, чаках известно време, погледнах си часовника и тъкмо бях решила да си тръгна, когато тя пристигна. Помня я още – малка нисичка баба, покани ме да вляза в една малка тъмна стая с пердета. Преди това бях ходила пак, но с Коста, Гинка Станчева – имаше и други техни колеги. Тогава не ни прие с думите: „Махайте се, аз на артисти не гледам“.

Втория път ми каза: „Искам да разбера каква сте, виждам, че много хора ви гледат наведнъж. Не сте актриса, защото тях ги гледат малко хора.“ Отговорих, че съм говорителка в телевизията. А тя продължи: „Ще имате трето дете, но не от сегашния ви съпруг.“ Тогава не повярвах – тъкмо се бяхме събрали отново с Коста, роди се дъщеря ни Теодора. Но човек не може да върви срещу съдбата си. И последва срещата ми с Васко“, спомня си легендата от малкия екран.

Източник: За Жената

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук