Home » Свят » Матю Пери влюбен 25 години в Кортни Кокс: Още признания
Матю Пери влюбен 25 години в Кортни Кокс

Матю Пери влюбен 25 години в Кортни Кокс: Още признания

Матю Пери криел чувствата си с години, научи vesti365.

Матю Пери влюбен в Кортни Кокс цели 25 години, но от години криел чувствата си, за да не развали семейството й. Това съобщават световните медии. Източник, близък до звездата, разкрива прес „US Weekly“, че той така и не успял да се пребори с чувствата си.

Наскоро Кортни и Матю споделиха общ кадър, който умили много от феновете на популярния сериал „Приятели“. Те бяха на благотворително събитие и не пропуснаха да споделят в социалните мрежи колко много се радват да бъдат отново заедно.

Пери, който през последните години не се е снимал в голяма холивудска продукция, си падал по екранната му партньорка още по време на снимките на сериала. Тогава той развива пристрастяване към болкоуспокояващите, а по-късно започва да прекалява с алкохола.

Сега, когато обявиха, че любимите на всички „Приятели“ се завръщат на екран, Матю Пери може да се похвали, че е преборил зависимостите, но е необвързан. Той споделя много често снимки с Кортни в социалните мрежи. Но никога не е коментирал по-лични неща под тях.

Кортни Кокс, която играе Моника (половинката на Чандлър в сериала), се венча за приятеля си Дейвид Аркет през 1999-та година. През 2013-та година двамата се разведоха. В момента актрисата има връзка с музиканта Джони Макдейд, предават от tialoto.bg.

А само преди ден стана ясно, че съвсем скоро приятелите отново ще се съберат заедно на екран. Към тях ще се присъединят и сценаристите на хитовата поредица – Дейвид Крейн и Марта Кауфман. Предполага се обаче, че не става въпрос за нов сериал или филм. Екипът на „Приятели“ ще се събере по-скоро в шоу или еднократна продукция.

Засега обаче подробности не се знаят. Все още текат преговори. Феновете на сериала обаче нямат търпение да видят отново на екран всички свои любимци, независимо в какъв проект ще решат да се снимат.

kliuki.ws

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук