Home » Жълто » Цеца приготви уникален подарък за снаха си
Цеца приготви уникален подарък

Цеца приготви уникален подарък за снаха си

Фолк дивата Светлана Цеца Ражнатович е в трескава подготовка за сватбата на сина си Велко Ражнатович, научи vesti365.

Всички погледи са вперени към бъдещата снахата на Цеца – Богдан Родич. Последната новина е, че хитовата изпълнителка е подготвила уникален подарък за снаха си. В деня на сватбата младоженката ще получи златен дукат от 1700 година, който е семейна реликва.

Сватбата на Цеца с Аркан се превърна в истинска сензация. Не по-малко пищна ще е сватбата на техния си.

След венчавката влюбените Цеца и Аркан напуснаха църквата Свети Архангел Гавраил и се отправиха към семейния дом. Там бяха посрещнати от майката на Желко – Славка Йосифович. Щедрата свекърва подари златня дукат на снаха си с думите:

„Подарявам ти този златна дукат, който датира от 1700 година. От дядо ми и от прадядо ти. Нека вашият брак бъде щастлив и траен.“

Сега Цеца възнамерява да продължи традицията. Тя ще предаде на снаха си същия дукат, който получи от майката на Аркан в деня на сватбата. Това ще се случи 24 ноември, когато синът на певицата ще каже съдбовното „да“ на своята любима. Церемонията ще се състои в елитен ресторант в Белград.

Преди това влюбените ще се венчаят в църква. На църковната церемония булката ще носи роклята, с която Цеца се е венчала за Аркан в църквата. След това Богдана ще облече рокля, ушита специално за нея по поръчка.

Разкрития.ком

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук