Home » Жълто » Актрисата Илияна Лазарова: Бившият ми е в неизвестност от години
Актрисата Илияна Лазарова

Актрисата Илияна Лазарова: Бившият ми е в неизвестност от години

„Бившият ми е в неизвестност от години, но аз не крия новия“, това сподели Илияна Лазарова, актрисата, която влезе в ролята на пиарката Стела в хитовия сериал „Пътят на честта“, научи vesti365.

За първи път 39-годишната Илияна призна, че вече не общува с първия си мъж, от когото има дъщеря, а с втория, който показа преди дни, вече имат момче. „Аз съм една от първите манекенки на Жени Калканджиева – стартирахме с Цеци Красимирова. Много пътувах, работих в САЩ, завърших театралния институт „Лий Страсбърг“ в Ню Йорк и смятам отново да се върна в Щатите. Дори агентът ми опитва да ми намери роля в сериал там“, казва Илияна.

Зад Океана тя е участвала в американската продукция „Вампирска нация“, заедно с Нийл Джаксън. „Слава Богу, че случих на мъж, който сега не ме ревнува. И не го крия, защото четох и това, че съм го била криела от приятелките си. От него имам момче“, споделя актрисата.

Мъжът й Красимир Аначков е човекът, който изхранва семейството с бизнеса си. „Когато родих сина си махнах силикона, защото ми пречеше на кърменето. Но нямам пластики по себе си, освен хиалурона в устата.“, пояснява тя. Тези дни семейството, без момченцето, бе на пицария като през цялото време актрисата не вдигна глава от почитатели, които притичваха за автографи.

„Радвам се, че харесват сериала“, радва се Илияна, която скоро ще играе и на театрална сцена, пише България днес.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук