Home » Жълто » Зорница Линдарева с нов имидж, ето какво призна
Зорница Линдарева с нов имидж

Зорница Линдарева с нов имидж, ето какво призна

Зорница Линдарева отваря нова страница в живота си, научи vesti365. . Известната манекенка, чийто участия в „Биг Брадър“ се помнят и до днес, вече е с чисто нов имидж.

Новата визия на красавицата е абсолютна изненада за последователите й в социалните мрежи, които едва ли са очаквали чак толкова драстична промяна в любимката си.

Зорница Линдарева с нов имидж

Зорница Линдарева вече няма да носи екстеншъни на главата си, а вместо това ще има по-семпла и делова подстрижка.

„Предприех всичко това, защото не желая хората да ме приемат като фатална жена. Никога не съм била такава“, сподели пред „Уикенд“ Линдарева, която наскоро дори е получила покана да бъде лектор по темата „Комуникацията между хората“ в столичен център по психология.

След като чула предложението, Зори веднага се съгласила, защото психологията е нейна отдавнашна страст, само че в последния момент отменила ангажимента си. Причината – негативен коментар по неин адрес в интернет от страна на психоложка.

„Някаква психоложка написа много обидни думи за мен в сайта на центъра. Не исках да влизам в конфронтация, затова реших да не чета заплануваната лекция. Нямам желание да се забърквам в излишни скандали“, категорична е Линдарева.

show.blitz.bg

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук