Home » Скандално » Луна разкара гребеца, пусна се по гащи и се похвали: Намерих си истински мъж!
Луна разкара гребеца

Луна разкара гребеца, пусна се по гащи и се похвали: Намерих си истински мъж!

„Имам си вече един истински мъж.“ Това заяви фолкпевицата и вечен кандидат за президент Луна, научи vesti365.

През последните дни в личния й живот бушуват бури и вихрушки, като тя напусна бившия си приятел Горан, обвинявайки го в употреба на наркотици.Към настоящия момент Луна недвусмислено намеква, че има нова изгора, с която съвсем скоро официално ще се разкрият.

„Чувствам се божествено, както винаги! По-красива и влюбена съм от всякога! Искам да благодаря на всички мои фенове за многобройните подаръци, стотици обаждания и нестихващ интерес към мен! Благодаря за неизчерпаемата обич, която ми дарявате всеки Божи ден! Очаквайте съвсем скоро най-новия ми проект за вас, който се прави за пръв път в България и е нещо невиждано досега“, заяви в типичния си стил изпълнителката.

Тя добави, че в нейната кола има място само за истински мъже и вече един такъв е до нея. Русата фолкпевица добави още гордо, че тя не е жена за един мъж. Мъжът, който доскоро беше официална половинка на Луна – Горан, е взел свръхдоза и бил на косъм от смъртта. Това обяви наскоро пред „България Днес“ емблематичната фолкфурия. Потърсена за коментар относно спекулациите за раздяла, Луна нито потвърди, нито отрече. „Любовта не оценява, тя проверява и тогава лъсват всички истини. Мога да понеса всичко в името на любовта само Горан да влезе в правия път“, каза тя. Пред вестника Луна сподели, че докато са на почивка в Австралия, Горан за малко не предава Богу дух, след като взима свръхдоза.

Луна разкара гребеца

По нейни думи младежът е в наркокомуна в Испания, където за него се полагат специални грижи. „Това е манастир в малко село с огромен капацитет за лечението на крайно пристрастени! Комуните там са под егидата на краля и са предоставени всички необходимости за добър краен резултат. Там Горан ще упражнява физически труд, земеделска работа, под строго наблюдение. Ще го посещавам периодично и ще платя всичките нужни разходи до пълното му изчистване от наркотиците“, обясни певицата с амбиции за президент. Дали сега, когато има нов мъж до себе си, нещата са се променили, не става ясно.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук