Home » България » Радан стана съсед на Фандъкова в „Манастирски ливади“
Радан Кънев

Радан стана съсед на Фандъкова в „Манастирски ливади“

Бившият лидер на ДСБ Радан Кънев най-после се е нанесъл в апартамента си в престижния квартал „Манастирски ливади“, който от няколко години потяга и обзавежда, издадоха го негови съседи, научи vesti365.

Едва след като стана евродепутат, тъмносиният политик успя да заживее заедно със съпругата си Деница и сина си в новия имот. Така Кънев стана съсед на кметицата Йорданка Фандъкова, която отдавна живее в същия район. Допреди да се нанесе в пренаселения вече квартал, Радан и съпругата му обитаваха жилище от 70 квадрата в „Дървеница“, собственост на тъста и тъщата.

През последните няколко уикенда, тъмносиният политик редовно е засичан да пазарува в „Била” на бул. „България”, където мераклийската избира всякакви продукти, за да спретне поредната гурме гозба у дома. Кънев пазарува спортно облекло – със суитшърт и анцунг и така да си отпочине от вечните стягащи костюми и вратовръзки, които е длъжен да носи ежедневно в евроинституциите.

Явно ангажиментите му по глобалните европейски въпроси, не са го отказали от любимото му хоби – готвенето.

Доста за дълго, още преди да бъде избран за евродепутат и след като подаде оставка като лидер на ДСБ, Радан се беше отдал единствено на любимото си занимание – готвенето и пускаше рецепта след рецепта и снимка на сготвените от него ястия на страницата си във Фейсбук. Сега го прави по-рядко, но пък със същия ентусиазъм, споделял Кънев пред негови съпартийци.

Наследникът на Иван Костов още през март, преди евроизборите, даде отчет за имотното си състояние и обясни, че въпросното жилище в „Манастирски ливади“ е 75м2+25м2 тераси. Имотът бил купен още през 2006-а със спестявания и кредит.

Лупа

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук