Home » Жълто » Сашо Кадиев опъва бръчки с ботокс: С майка му Катерина Евро клиенти на една и съща клиника СНИМКА
Сашо Кадиев опъва бръчки с ботокс

Сашо Кадиев опъва бръчки с ботокс: С майка му Катерина Евро клиенти на една и съща клиника СНИМКА

Тежка суета тресе тв водещия Сашо Кадиев, за когото няма спирачки в името на добрата визия, научи vesti365. Отскоро лицето на „Преди обед“ е ВИП клиент на престижна клиника за естетична хирургия в София, където се подлага на процедури за свеж външен вид.

Макар да е в разцвета на силите си и само на 36 години, Александър си инжектирал ботокс в лицето, за да изглади бръчките си. Интервенцията му е увековечена със селфи с доктора, който се погрижил челото му да бъде гладко като коприна. Клиент на същия център за красота е и майка му Катерина Евро, която се подлагала на подобни и още по-болезнени процедури.

Наскоро Катето си направила и от актуалния сред светските персони у нас вампирски лифтинг, чрез който кожата на лицето се подмладява с инжектиране на собствена плазма, взета от друга част на тялото. Интернет потребители подозират, че Кадиев и майка му се възползват от иновативните антиейдж практики безплатно, защото най-вероятно са станали рекламни лица на клиниката.

Сашо Кадиев опъва бръчки с ботокс

Преди години Евро се уреди с пълна промяна на аванта, като участва в тв шоу, което заснемаше трансформациите на обикновени хора и родни звезди. Тогава тя не избра да промени нищо по тялото си, въпреки че ѝ предлагаха липосукция, а се нави да ѝ направят лифтинг на лицето. Операцията ѝ се извърши под упойка и бе излъчена в ефира на Нова телевизия. Ефектът беше задоволителен, но не мина без усложнения и Катето известно време беше с изкривена уста вследствие на парализиран по време на интервенцията нерв.

Засега от цялото семейство на Сашо единствено жена му Таня е все още напълно натурална въпреки слуховете, че има силиконов бюст. Страхотната си фигура тя дължи на ежедневни тренировки в залата, но не тази за фитнес, а танцовата, тъй като професията ѝ е именно на професионална латино танцьорка.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук