Home » Скандално » Скандалните психоложки били само на един лагер с националите СНИМКИ
Скандалните психоложки на националите

Скандалните психоложки били само на един лагер с националите СНИМКИ

Психоложките Лилия Стефанова и Кети Вандова са използвали основно групова терапия в националния отбор. Преди това те са имали индивидуални разговори с всеки един от играчите, научи vesti365.

Двете психоложки бяха въвлечени в сексскандал от Николета Лозанова. Плеймейтката нарочи терапевтките, че са прекалено секси и ходят много разголени по време на лагери с националния отбор, като по този начин провокират футболистите, в това число и нейното гадже Николай Михайлов. От своя страна психоложките отговориха, че Николета е тази, която познава от по-близо повечето футболисти.

Оказа се, че двете терапевтки са били до „лъвовете“ само на един от лагерите. Преди мачовете с Чехия и Косово от евроквалификациите. Поканата към тях е дошла лично от селекционера Красимир Балъков, пише „България Днес”.

„Имахме възможност да гостуваме на един от лагерите на националния отбор за мачовете с Чехия и Косово – сподели Стефанова. – Покани ни лично г-н Балъков. Преди това имахме ползотворна дейност с „Локомотив“ (Пд). Те играха за Купата на България и победиха. След нея получихме обаждане от г-н Балъков и запитване какво сме направили, за да могат тези момчета да играят толкова спокойно. Казахме, че сме приложили съответните техники за психотерапия, за мотивация и това е дало своя ефект. Това беше и причината да попаднем в националния отбор за съответния лагер.“

Тя добави, че времето в представителния тим е кратко и трябва да се работи на бързи обороти.

„В националния отбор срещите са кратки, динамични, но смятам, че и там сме направили нужното – каза блондинката. – Макар и с малко, сме допринесли за спокойствието. Работихме 12 дни, но не пълни. Това, което използвахме, са групови техники, тъй като те са един колектив и е много важно да се чувстват сплотени в него, да няма напрежение, вътрешни конфликти. Преди нея отделихме 30-40 минути на всяко момче индивидуално, за да направим оценка.“ Психоложката заяви, че с работата си е помогнала на футболистите за по-добро самочувствие.

„Не са били негативно настроени към нас, напротив. Споделяха, че много добре познават работата на психолога. През цялото време говорихме, че трябва да вярват в качествата си, да не забравят, че неслучайно са повикани в националния отбор“, обяви Стефанова.

Тя се върна и към скандала с Николета Лозанова.

Половинката на Николай Михайлов се обяви категорично против двете дами в лагера на националния отбор. Тя си размени серия нападки с психоложките.

„Когато човек успее в професията си, претърпява критики – смята Стефанова. -Терапията изисква време. Не може да стане за 10 дни. Ние сме дали сила, психологът вдъхновява. Много се подценяват тези неща. Психологията е не по-малко важна от медицината. Аз не съдя хората, радвам се, че има критика.“

Покрай задочния спор с Николета Лозанова стана ясно, че Стефанова е ходела на работа в базата в „Бояна” в доста предизвикателен вид – със съблазнително деколте и ултра къса рокля, разкриваща сексапилните й бедра.

Лилия Стефанова си пада по луксозните хотели, СПА дестинации. Симпатичната блондинка щедро разкрива извивките на апетитното си тяло на десетки снимки от Париж, Лондон, Солун и Мадрид, джакузита, басейни и скъпарски ресторанти, тераси и спални, от които съблазнява с къси и секси нощнички.

Проверка на „ПИК” показва, че освен СПА почивките, блондинката е почитателка и на елитни питиета. От снимките й става ясно, че обича да вдига наздравици с френското шампанско „Дом Периньон”, което върви по 300 лева, или 30- годишен „Балантайнс”.

Най-любопитно обаче е друго. Доскорошната психоложка на националите е разработила свой продукт – хранителна добавка за позитивно настроение, здрав сън и грижа за поддържане на телесното тегло. В описанието на добавката се казва още, че капсулите подкрепят либидото и благоприятстват сексуалната функция.

Скандалните психоложки на националите Скандалните психоложки на националите Скандалните психоложки на националите Скандалните психоложки на националите Скандалните психоложки на националите Скандалните психоложки на националите Скандалните психоложки на националите Скандалните психоложки на националите Скандалните психоложки на националите

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук