Home » Здраве » Ако изхвърлите тези вещи, ще ви сполети нещастие
не изхвърляйте тези вещи

Ако изхвърлите тези вещи, ще ви сполети нещастие

Ако изхвърлите тези вещи, ще ви сполети нещастие, научи vesti365

Всеки човек има в дома си куп ненужни вещи, които само заемат място и най-доброто решение е да се изхвърлят. Има неща обаче, които е по-добре да си стоят в шкафа, защото, пращайки ги в боклука, можете да си навлечете куп неприятности и проблеми.

И всичко това, защото някои предмети са енергийно свързани с къщата и хората, които я обитават.

Те помагат да се създаде благоприятна енергия в къщата, но не само те не трябва да бъдат изхвърляни.

Има предмети, които не привличат късмет, но ако ги изхвърлите, може да се случи нещо лошо. Разделяйки се с тях, вие „изхвърляте“ късмета, парите и здравето си.

Библия и икони

Нашите предци не биха и помислили да изхвърлят подобни неща под какъвто и да е предлог. Те са се предавали от поколение на поколение.

И днес да изхвърлиш икона или библия е много лоша идея. Ако нямате нужда от подобни неща в дома си, просто ги занесете в най-близката църква. Така хем ще направите нещо добро, хем ще се спасите от неприятности.

Часовник

Не се препоръчва да изхвърляте нито счупени, нито работещи часовници. Смята се, че така изхвърляте щастието и времето си.

Какво да правите, ако все пак нямате нужда от тях или са ви писнали? Разглобете ги много внимателно на части и ги изхвърлете в кошчето, като мислено благодарите на аксесоара за добрата му служба.

Разглобен, часовникът няма да може да има нов собственик, който да повлияе по лош начин на енергията, погълната от него.

Хляб

Хлябът от векове се смята за свещен продукт, ценен буквално колкото златото. Ако го изхвърлите, можете да ви връхлетят куп беди, нещастие и бедност.

Останал ви е сух хляб вкъщи? Дайте го на домашния любимец! В случай, че не разполагате с такъв, го натрошете и нахранете птиците или бездомните животни.

Воал, булчинска рокля

Това са неща, които защитават семейното щастие, уюта у хармонията. С тях са свързани едни от най-добрите моменти в живота ви. Хвърляйки ги на боклука, се лишавате от всичко добро.

Можете да се отървете от тях, само ако сте разведени.

Да дадете сватбената си рокля на дъщеря си също не е добра идея. Така й давате своето щастие или сълзи (ако бракът ви се е провалил).

Снимки

Снимките съхраняват енергията на човека и сякаш са малка част от него. Изхвърлянето им ще навреди на човека, който е на тях. Освен това не се знае и в какви ръце ще попаднат.

С помощта на само една снимка можете да съсипете нечий живот! Ако не харесвате някои снимки, езотериците препоръчват просто да ги изгорите.

Марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук