Home » Жълто » Скандална психоложка измести голямата любов на Слави Трифонов
психоложка измести голямата любов на Слави

Скандална психоложка измести голямата любов на Слави Трифонов

Едната от секси психоложките на националите Лилия Стефанова се уреди в телевизията на Слави Трифонов, научи vesti365.

Добилата скандална слава покрай нападките на Николета Лозанова терапевтка получи своя рубрика в шоуто на гологлавия водещ. Припомняме, че Трифонов дълго време имаше връзка с Мaгдaлeнa Aнгeлoвa, която също работи като пcихoлoг.

Блондинката ще коментира злободневни теми. Тя получи предложението за работа, след като плени Слави с чара си. „Ти си толкова красива за психоложка“, възкликна Трифонов в присъствието на Лилия.

Стефанова влезе и в ролята на психоложка на Слави. Тя му даде някои ценни съвети за личния живот. Според нея, ако човек си повтаря колко е успешен и вярва в любовта, рано или късно всичко ще се нареди. Тя разкри още, че се занимава с клинична психология и има богат опит с всякакви поведенчески изменения, пише „България Днес“.

Не бе подминат и скандалът с Николета Лозанова. Плеймейтката, която е сред любимките за скечове на Слави, отново бе избъзикана от него. „Николета не беше ли предишната психоложка на националния отбор?!“, запита той. Tова предизвика бурен смях от страна на Лилия.

„Не съм чувала такова нещо“, каза тя. След това добави, че не обръща внимание на критиките. Те означавали, че си е свършила добре работата.

Слави обаче не остави Николета на мира. „Тя беше много заангажирана с националния отбор и с някои от футболистите заедно си гледат децата“, продължи с шегите Трифонов.

психоложка измести голямата любов на Слави

Марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук