Home » Лична драма » Венета Райкова в траур: Тв водещата погреба любимата си баба
Венета Райкова в траур

Венета Райкова в траур: Тв водещата погреба любимата си баба

Тежка семейна загуба изживява водещата на „Папараци“ Венета Райкова, научи vesti365.

Съвсем наскоро издъхнала нейната баба по майчина линия, към която журналистката била изключително привързана. Възрастната жена имала големи заслуги в отглеждането на Венета, тъй като не е тайна, че нейните родителите се разделят, когато тя е твърде малка.

Това е втора голяма загуба за Райкова, която преди време се сбогувала и с обичания си дядо. И двамата били погребани на гробището в „Бояна“, а тв звездата редовно навестявала вечния им дом. „Често ходя там и гледам към София, и виждам колко безсмислена е борбата за победа, за кариера, защото всички свършват там.

До тях е погребан мой познат, един от най-богатите хора, почина млад, по нелеп начин, там разбираш, че бедни и богати завършват на едно и също място, ковчегът няма джобове…“, споделя скърбящата Венета.

Преди време водещата направи друго шокиращо откровение – че не би отишла на погребението на баща си за нищо на света. Тя е категорична, че човекът, който я е създал, е единствено неин биологичен родител. „Често го наричам „този, който ми се води баща“ и дотам“, признава блондинката на всеослушание.

Ретро

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук