Home » Жълто » Кубрат Пулев: С Андреа се разделихме, но нищо не се знае
Кубрат Пулев

Кубрат Пулев: С Андреа се разделихме, но нищо не се знае

Кубрат Пулев говори и за скандала с Джени Суши, научи vesti365

Кубрат Пулев отново коментира раздялата си с Андреа. Двамата се разделиха преди известно време, а затова, че вече не са двойка съобщи поп фолк изпълнителката в социалната мрежа. С последния си коментар боксьорът обаче загатна, че с Андреа може отново да се съберат.

„С Андреа се разделихме, но ще видим. Не се знае нищо. Любовта не е лесно нещо. Тя е движещата сила, която ни бута и ни кара да сме живи. Ще видим как ще се наредят нещата. Още седи това ми желание да имам деца и няма да угасне. Ще се боря, докато го постигна“, каза Кубрат в предаването „Тази сутрин“ по Би Ти Ви.

Пулев говори и за скандала с Джени Суши като я обвини, че се е забавлявала цяла нощ и не е изглеждала потисната, след неговата целувка. „Скандалът с Джени Суши приключи. Взех си поуките, извиних се на хората. Аз съм шегаджия, но понякога хората не разбират моите шеги. Това е просто една целувка. Не съм убил човек. В България се целуваме за здравей, за здрасти, за чао.

Тя спря да вдига телефона, след като се забавлява цяла нощ на наша сметка. Сега, след всичко случило се, започна пак да вдига телефона на хората от екипа. Занапред ще е доста сухо, ако трябва да попиташ някое момиче, дали можеш да го целунеш“, заяви Кубрат за скандала със Суши, заради когото остана без лиценз за 6 месеца, пише blitz.bg.

Сега този скандал е далеч зад гърба му и Кубрат продължава да се бори да стане световен шампион по бокс в тежка категория. Затова Пулев продължава съвместната си работа с треньора Ули Вегнер. „Разбираме се перфектно. Той има око за бокса, има изграден начин на подготовка и програма, които неведнъж са водили до успехи. Той застана до мен и ми каза: „Ти си моята мотивация да направя световен шампион в тежка категория и след това се отказвам от бокса“, каза Кобрата.

kliuki.ws

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук