Home » Жълто » Филип Киркоров топи килограми за сватбата
Филип Киркоров топи килограми

Филип Киркоров топи килограми за сватбата

Музикалната звезда Филип Киркоров ударно тренира за сватбата. Специален хранителен режим, упражнения и упорит труд, възнаградиха усилията на певеца да се втали за големия ден, научи vesti365.

Филип вече е отслабнал драстично, но крайната му цел е да свали всички излишни килограми. Певецът се похвали, че гони 40 килограма по-малко и се надява да успее с режима, който си е изработил, пише „България днес”.

Не друга, а именно Алла Пугачова го вдъхновява да ce грижи за тялото си. Той дори си взима и личен треньор, а резултатите са налице.

„Когато навършиш 50 години, започваш да мислиш какво ще стане, когато навършиш 60 години. Примерите са много.

Като Шер или Алла Пугачова, които изглеждат блестящо. Тяхната визия ме мотивира“, разкрива още изпълнителят.

„Трудно ми е. През цялото време сменям тренировъчното време — графикът ми е непредсказуем. Но така или иначе го правя, защото трябва да поддържам форма.

Треньорът обещава, че скоро ще обичам спорта и няма да мога да живея без него. Изтощава ме.

Когато знам, че следващият ден имаме тренировка, настроението ми започва да се влошава. 3а да изглеждам добре на сватбата, трябва да тренирам. Искам да не съм с наднормено тегло. Няма да ставам като Шварценегер“, казва още Киркоров.

Както е известно, руската звезда с български корени стяга сватба с актрисата Катя Гусева. 35-годишната блондинка се изявява още като тв водеща и диджей.

Филип и Екатерина ще направят две сватба. Едната ще е във Варна, където живее и бащата на певеца. Другата ще е в Москва.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук