Home » Скандално » Българка показа колко храна е купила за 30 лева в Лондон и мрежата полудя (ВИДЕО)
Българка показа колко храна е купила за 30 лева в Лондон

Българка показа колко храна е купила за 30 лева в Лондон и мрежата полудя (ВИДЕО)

В интернет се върти видео клип, публикуван от наша сънародничка, живееща в британската столица, видя Вести 365.

Жената е успяла да напълни хладилника си с всевъзможни продукти, а стойността на покупките ѝ е около 30 лева.

Видеото, показва колко храна си е купила неговата авторка за сумата от 14 паунда, което се равнява приблизително на около 30 лева.

На кадрите се вижда, че жената е успяла да напълни хладилника си с килограми пилешко месо, което ще ѝ стигне поне за една седмица.

Защо в България е толкова скъпо, пита жената, докато изрежда всички продукти, които е успяла да напазарува за тези пари.

Макар публикувано преди около година, видеото продължава да се споделя в социалните мрежи и предизвиква вълна от коментари, повечето от които – негативни.

Ето и част от тях:

– После се питаме защо хората искат да бягат в чужбина. Какво може да се купи у нас с минималната заплата за един месец и какво за същата заплата в другите страни?

– Да ви е сладко,аз като бях в Англия и готвех пилешки бутчета, много се замислях дали да го ям. По безвкусна храна никога не съм яла, да ви е сладко.

– Антибиотици и хормони извират от торбите. Супер полезно!!!

– Че са боклуци, боклуци са. Но в БГ същите тези боклуци струват повече отколкото навън, на фона на в пъти по – ниските ни заплати. Аз пък ще дам друг пример с Гърция там един стек вода 1.5 л го купих за 0.99 цента. Тука и най евтината да купиш пак няма да е по евтино! Факт.

 

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук