Home » България » Деца без ваксини нямат място в градината
Деца без ваксини

Деца без ваксини нямат място в градината

Невежеството по нашите ширини взима опасни размери.

Чета, че свещеник от Сливен и съпругата му осъдили местната здравна инспекция за дискриминация, защото едно от децата им, което няма поставени задължителни ваксини, било спряно от детска градина.

Въпросният отец Евгений Янакиев от Сливен бил баща на девет деца. Две от най-малките не били имунизирани, защото родителите се съмнявали в безопасността на ваксините.

Ето затова всяка година плъзват епидемии от морбили. За да има ефект от ваксините, всички деца трябва да са ваксинирани. Иначе става опасно за всички. Аз категорично не бих допуснала внучето ми да ходи на детска градина, в която има неваксинирано дете. И веднага бих го преместила другаде. Това трябва да направят родителите в тази детска градина. Едно време средната продължителност на живота е била около 40-50 години. Днес хората живеят повече и благодарение на развитието на медицината. Разбира се, и ако спазват здравословен режим на хранене.

Явно бащата е под влияние и на религиозни причини, но няма да е зле да се замисли и за ближния. Дано попът не промие мозъците и на миряните около него, че това ще бъде опасно за много други деца.

Валя Стоицева, София

Ретро

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук