Home » Жълто » Ето колко струват най-големите чалга бомби
колко струват най-големите чалга бомби

Ето колко струват най-големите чалга бомби

Най-големите чалга гърди са притежание на Юнона, научи vesti365.

Но не на висшата римска богиня, а на едноименната не толкова популярна фолкпевица. По-рано през годината тя си подари нов силиконов бюст, много по-едър от предишния й. И намери отличен повод да го покаже. Още повече че се носи упорит слух, че операцията е била рекордно скъпа – 7000 лева. Цена, която е доста над обикновената, научи HotArena.

В момента фолкаджийката е на почивка с дъщеря си Глория в Тайланд и жаркото слънце в азиатската страна я разсъблече. А Юнона от своя страна препоти последователите си в социалните мрежи с горещи кадри. И отвя конкуренцията.

Дълги години Преслава се фукаше с най-големия чалга бюст, но заради здравословни проблеми два пъти се оперира и за ужас на почитателите си го намали драстично. И първото място в тази класация за много време остана овакантено, тъй като фолкаджийките са със сходен размер гърди. Но вече безапелационен лидер е Юнона.

И докато римската й предшественичка е богиня на брака, съпружеската любов, покровителка на омъжените жени, помагачка на бременните и родилките, покровителка на Рим и римската държава, то адашката й от България стяга нов видеоклип, в който да покаже огромните бомби. А нашата Юнона няма проблем с голотата, след като преди години се снима под душ без нито една дреха по себе си.

Преди това още няколко дни ще се наслади на почивката си в азиатската държава. На 17 ноември дъщеря й беше рожденичка. Затова Юнона избра да я зарадва с преживяване, което дълго ще помни. Двете дами споделиха вълнуващи мигове от пътешествието и с почитателите в социалните мрежи, а кадрите определено будят интерес.

В част от тях виждаме чалгарката сред емблематични за страната забележителности, сред които Кралският дворец в Банкок. Този впечатляващ комплекс, който е бил официалната резиденция на кралете на Сиам от 1782 г. до 1932 г., се състои от повече от 100 сгради, разположени върху огромна площ. Островите Пукет и Пи Пи бяха следваща спирка в този екзотичен тур, пише „България Днес“.

Марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук