Home » Жълто » Галя Щърбева – копие на Лора Крумова: Кожата на ръцете ѝ виси, коремът стърчи, тресе паласки
Галя Щърбева - копие на Лора Крумова

Галя Щърбева – копие на Лора Крумова: Кожата на ръцете ѝ виси, коремът стърчи, тресе паласки

Галя Щърбева е станала неузнаваема, видя vesti365.

Красивата, чаровна и сексапилна някога водеща от Нова тв е напълняла и повехнала само за две години, откакто предаването ѝ „Комбина” бе свалено от ефир. Бившата звезда вече гони по килограми най-добрата си приятелка Лора Крумова.

Пълната промяна в Галя Щърбева започнала да настъпва, когато я понижили от водещ, продуцент и автор на обзорно политическо предаване в най-обикновен репортер в сутрешния съботно-неделен блок „Събуди се”, твърдят хора от Нова тв. На това най-ниско ниво в тв журналистиката бившата красавица е битувала цели две години, докато преди броени дни не я повишиха до „автор” – стъпалото, на което са поставени колегите ѝ Васил Иванов, Мон Дьо, Мария Йотова и Тина Ивайлова.

И ако за обикновените трудоваци в телевизията няма нищо притеснително в това да ги наричат „репортери”, за Щърбева било крайно унижение, тъй като тя е станала водеща още преди да навърши 25 години.

Понижението в тв йерархията се отразило зле не само на честолюбието, но и на външния вид на Щърбева. Преди дни тя бе водеща на наградите „Нова подкрепя българските филми” в Дома на киното и видът ѝ меко казано не беше най-добрият, който е показвала. Лицето ѝ нямаше нищо общо със свежия си вид от времето, когато стоеше на екран.

То бе повехнало, отпуснато, с торбички под очите и доста окръглено. Бившата водеща е качила поне 10 килограма, откакто работи зад кадър. От пръв поглед се вижда, че тя от години не е спортувала, защото тялото ѝ е изключително отпуснато. Кожата на ръцете ѝ виси, коремът стърчи напред като на бременна, а през опънатата по тялото рокля на церемонията избиваха паласки.

Галя е напът да се превърне в копие на Лора Крумова по отношение на фигурата си.

Никой не може да каже със сигурност каква е причината за тази негативна метаморфоза. Смята се обаче, че бившата водеща е изпаднала в състояние, подобно на депресия, когато е била свалена от екран. Тогава се запуснала и се докарала до положението, в което е в момента.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук