Home » Жълто » Даниел Петканов си присажда коса в Турция
Даниел Петканов си присажда коса

Даниел Петканов си присажда коса в Турция

Даниел Петканов е започнал да оплешивява в областта на темето и сериозно се замисля да се подложи на процедура по присаждане на коса, научи vesti365.

Той признава, че от известно време насам олисялата му глава се е превърнала в непреодолим комплекс за него, затова проучил какви са възможностите да подобри външния си вид.

Водещият на „България търси талант” вече минал през първата консултация със специалист и се спрял на турска клиника. Твърди, че цените на интервенциите там са много по-евтини в сравнение със същите у нас. „Искат ми само 1800 евро, а в България стигат до 10 000, което е безумие. Срещнах се с доктора, който провежда манипулацията, целият екип се държа с мен много мило и любезно, така че най-вероятно ще им се доверя. Имам още малко време да реша оконачателно”, коментира Лудия репортер.

Той имал някои колебания – притеснявал се дали всичко ще премине благополучно, дали вложените средства ще си заслужават и дали ще се хареса. Страхувал се и от страничните ефекти като кръвоизливи, инфекции и белези, но суетата му сякаш надделявала.

Петканов не се притеснява да сподели, че плешивото теме му е докарало проблеми със самочувствието. Перчемът му бавно започнал да окапва още преди няколко години и това му повлияло негативно. „Имах много хубава коса и затова трудно приех раздялата с нея. Все пак съм популярно лице, имам телевизионни изяви, не е добре да занемарявам визията си”, обяснява Даниел.Съпругата му Александра го окуражила и обещала да пътува с него до Истанбул, за да му вдъхне смелост и морална подкрепа.

Процедурата по присаждане на коса става все по-популярна. Много родни звезди като Димитър Бербатов, Мустафа Чаушев и Ваня Джафрович вече прибегнаха до тази интервенция и сгъстиха косите си чрез модерни методи. Повечето нашенци предпочитат турките клиники, защото там цените са по-евтини и интервенциите са по-достъпни. Безвъзвратно в миналото са останали перуките тип „килим”, с които се обзаведоха Боби Михайлов и Вальо Михов преди десетилетие, пише Уикенд.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук