Home » Хороскоп » Ето ги бандитите на зодиака, бягайте далеч от тях
Ето ги бандитите на зодиака

Ето ги бандитите на зодиака, бягайте далеч от тях

Ето ги бандитите на зодиака, бягайте далеч от тях, съветва vesti365.

Има хора, които могат да пленят сърцето на всеки. Те са привлекателни и определено умеят да флиртуват. Освен това много добре могат да се преструват. Изглеждат истински влюбени, но в същото време изневеряват на половинките си и ги разиграват. Мислят единствено и само за себе си и как ще се чувстват по-добре. Вижте кои са тези зодиакални знаци:

Овен

Това са хората, които най-често нараняват половинките си. Овните показват чувствата си още в началото на връзката, те са искрени и директни. Влюбват се много бързо, но също толкова бързо губят интерес. Когато прекарат дълго време с някого, им става скучно и започват да си играят с чувствата на партньора. Не приемат връзката насериозно и си позволяват да флиртуват с други хора.

Ако попаднат на човек, който има нужда от време, за да се разкрие пред тях, не се отказват. Напротив, започват да се държат много добре с него, но през това време търсят друг, с когото тръпката да е по-силна. Представителите на зодия Овен не се задържат на едно и също място. Имат нужда от разнообразие, заради което често сменят партньорите си. Знаят, че нараняват и карат хората да се чувстват използвани и захвърлени, но това изобщо не ги интересува.

Водолей

Представителите на този зодиакален знак не нараняват нарочно. За тях чувствата са нещо много далечно и дори не осъзнават, че е възможно някой да се чувства зле заради действията им. Водолеите се фокусират върху съвсем различни неща и почти никога не страдат за половинките си. Колкото и да им се иска, не могат да се поставят на мястото на тези, които трудно преживяват раздялата. Поради тази причина са определяни като хора, които си играят с емоциите на партньорите си, въпреки че не го правят умишлено.

Марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук