Home » Здраве » Ето как отслабна Цвети на Криско след раждането (СНИМКА)
Ето как отслабна Цвети на Криско

Ето как отслабна Цвети на Криско след раждането (СНИМКА)

Цветелина Петрова отслабна за по-малко от 2 месеца след раждането на детето си, видя Вести 365

Половинката на рапъра Криско роди в края на септември, а вече се хвали с плосък корем и перфектна фигура. Ето каква е диетата на танцьорката.

Стюардесата се е подложила на кето диета, за да влезе по-бързо във форма. Режимът е с много ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на мазнини.

Тя представлява драстично намаляване на приема на въглехидрати и замяната им с мазнини. Това намаляване на въглехидратите поставя тялото в метаболитно състояние, наречено кетоза.

Когато тялото ти е в състояние на кетоза, то става невероятно ефективно при изгаряне на мазнини, за да си осигури енергия. Прилагането на кето диета може да доведе до значително намаляване на нивата на кръвната захар и инсулина.

Цвети се похвали с плоския си корем

Има няколко версии на кето диета. Ето най-популярните от тях:

Стандартна кетогенна диета: Тази диета е с много ниско съдържание на въглехидрати, умерено количество протеини и високо съдържание на мазнини. Обикновено съдържа 75% мазнини, 20% протеини и само 5% въглехидрати.

Циклична кето диета: Тази диета включва периоди на хранене с по-високо съдържание на въглехидрати, като например 5 кетогенни дни, последвани от 2 дни с високо съдържание на въглехидрати.

Насочена кето диета: Тази диета ти позволява да приемаш въглехидрати когато тренираш и изгаряш повече калории.

Високо-протеинова кето диета: Подобно на стандартна кето диета, но включва повече протеини. Съотношението често е 60% мазнини, 35% протеини и 5% въглехидрати.

Диетата е рискова и не е за всеки. При този режим е възможно да имате метален вкус в устата. Цветелина въобще не е кърмила дъщеря си Амая, защото е невъзможно да спазва такава диета и да храни бебето. За танцьорката е било по-важно да си възвърне фигурата, отколкото да дари с майчино мляко бебето, издадоха от обкръжението й.

Източник: lupa

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук