Home » Жълто » Зара се развежда: Тя и Ерик живееха безметежно в Австралия, но приказката за тях приключи
Зара се развежда

Зара се развежда: Тя и Ерик живееха безметежно в Австралия, но приказката за тях приключи

Зара и Ерик живееха безметежно в Австралия, но приказката за тях приключи, научи vesti365.

Брадърката Зара се е разделила със съпруга си – австралиеца Ерик Уотсън – разкрива в. „Уикенд“. Двамата са в процес на развод. Те вече не са приятели в социалните мрежи, но Зара все още се предстява като г-жа Уотсън – отбелязва изданието.

Последната снимка на Ерик с варненката е от 18 май, тази година, а нейната е от средата на февруари. За момента не е ясно каква е причината за раздялата, но още през есента се заговори за края на връзката им. От няколко месеца Зара бръмчи из нощна София и обикаля сама нощните клубове. От обръжението им издават, че краят е настъпил още през лятото.

Риалити звездата, чието име е Светлозара Трендафилова, се върна в България, уж за да се подлага на инвитро процедури, а всъщност двамата с Ерик са се разделили и бившата на Христо Сираков явно е решила да се установи пак в родината.

Зара изкара няколко години в Дубай. След като взе всичко от родния светски живот, атлетичната брюнетка се ориентира към емирството, където се запозна с лекоатлета и изненадващо се омъжи за него през 2016 г. Двойката заживя в Австралия, откъдето е младоженецът, но бракът им не изтрая дълго.

kliuki.ws

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук