Home » Лична драма » Какво се случва с Милен Цветков след раздялата: Сам се грижи за син-първолак
Милен Цветков след раздялата

Какво се случва с Милен Цветков след раздялата: Сам се грижи за син-първолак

Милен Цветков има силна връзка със сина си и след раздялата си с майка му Ивета, видя vesti365.

Останалият без постоянна работа тв водещ най-редовно се вижда със 7-годишния Боян. Срещите им дори са ежедневни, откакто журналистът не е на екран. Двамата често обикалят заедно столичните паркове, но ходят и по молове, кина и театри.

Когато времето е по-топло, първокласникът задължително кара велосипед в парка „Заимов”. Апартаментът на татко му Милен е съвсем наблизо – на ул. „Оборище”.

Онзи ден по обяд Цветков заведе Боян на тренировки по тенис, видяха през обективите си папараците ни. Тв водещият се бе натоварил досущ като магаре напът за кортовете. На гърба си той мъкнеше огромна сива чанта, а в лявата си ръка държеше раницата на сина си. Под мишница пък стискаше ракета, а в дясната ръка бе хванал якето на Боян. Малчуганът се беше доста поразсъблякъл и сам си носеше суичърта.

Баща и син пресякоха в галоп кръстовището на ул. „Оборище” в участък без пешеходна пътека. После се отправиха с бърза крачка към парка „Заимов”, където има комплекс с 3 закрити и 2 открити тенис корта за начинаещи и напреднали, пише Уикенд.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук