Home » Скандално » Контрольорката от клипа: Гратисчийката ме би и ме ухапа
Контрольорката от клипа

Контрольорката от клипа: Гратисчийката ме би и ме ухапа

Историята с дърпаната и блъскана на спирка пътничка от контрольорки претърпя обрат, научи vesti365.

Проверяващата Анита Антониева, която на скандалния клип дърпа жената разказа, че е била бита и скубана от пътничката, която била изключително агресивна.

„Жената пътуваше гратис. Отказа да плати съответната глоба. Помолихме я да слезе на спирката, за да й съставим акт за нарушение. Тя беше спокойна, съгласи се“, обясни служителката на Центъра за Градска мобилност.

След като слезли на спирката обаче, жената се опитала да избяга. „Колежката искаше да я спре. В този момент нередовната пътничка стана агресивна. Скъса ми чантата. Засили се към мен, счупи ми апарата. Хвана ме за косата и започна да ме бие и дори ме ухапа“, разказа Антониева. Тя дори показа белези от зъби върху ръката си, скъсаната чанта и счупеният апарат.

Очевидецът Руси Тодоров пък разказа какво точно е видял: „Пътувах в автобуса. Чух викане. На спирката видях как явно нередовна пътничка иска да избяга, а две контрольорки се опитват да я спрат. Проблемът е, че се е стигнало да физическа разправа”, заяви той в тв ефира.

Антониева обясни, че дръпнала за якето жената, след като е проявила агресия към нея. „Обадихме се на 112 и пътничката се опита да избяга. В този момент аз я хванах, но все пак тя не беше глобена”, разказа тя.

 

Лупа

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук