Home » Жълто » Андреа обяви война на медиите: Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини
Андреа обяви война на медиите

Андреа обяви война на медиите: Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини

В последните седмици интернет-медиите обявиха открита война на Андреа, видя vesti365.

Снимки на певицата, необработени с Фотошоп, предизвикаха възмущението на феновете ѝ и отприщиха лавина от коментари.

От една страна се появиха грозни коментари за визията ѝ, а от друга – протести срещу факта, че обработва снимките си с въпросната програма, преди да ги публикува. Сдържаната обикновено попфолк-звезда не издържа на критиките срещу нея и реши да отвърне на удара.

Андреа обяви война на медиите

По всичко личи, че цялото внимание, насочено към нея, не й се отразява никак добре. Затова тя реши да излее гнева си в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Певицата пусна секси снимка по бански , а към нея написа:

„Очевидно съм най-коментираната жена в държавата! А аз си мислех, че за да не ме забравят трябва да пускам повече песни. Оказа се, че и малкото са Ви достатъчни, за да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. Това разбира се, не го пиша за всички, защото има хора доволни от живота си, които не се занимават с глупости. Благодаря Ви!

Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини, за да може и медийната група, която се занимава с мен, да продължава да ме слага на корица. Усещам, че нямате търпение да пусна най-новата ми песен. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме мотивира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от много по-належащи проблеми в държавата ни колкото се интересувате от едни снимки, представете си колко по-напред щяхме да бъдем като държава! Благодаря!“.

Андреа обяви война на медиите

Към публикацията поп фолк изпълнителката получи много комплименти за обработения кадър по бански, който качи в социалната мрежа. Феновете на Андреа я съветват да не обръща внимание на негативните коментари по неин адрес и й пожелават успехи с новите й проекти, с които се е заела.

Източник: За Жената

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук