Home » България » Звяр: Жертвата в Борисовата – с отрязан член
Жертвата в Борисовата

Звяр: Жертвата в Борисовата – с отрязан член

Жертвата в Борисовата градина е с отрязан член, научи vesti365.

Според първоначалните данни мотивът за зверското убийство с нож в гърлото е гей скандал.

„Видях ги да стоят на една пейка, изглеждаха спокойно“, каза пред „24 часа“ един от охранителите в парка. Гардът посочи, че 10 минути след това – около 15,08 часа, е разбрал за убийството.

Тялото на убития е открито близо до „Спортна София“, срещу входа на спортния комплекс. Медицинският екип, получил сигнала, се е отзовал на 5-ата минута и е установил смъртта на мъжа. Убитият е на 48 години, заловеният касапин – на 33.

Закланият е от Разградска област, а нападателят от Кюстендил. Пред медиите шефът на СДВР Георги Хаджиев каза, че все още не знае дали двамата изобщо са се познавали.

По думите му при задържането 33-годишният давал напълно неадекватни обяснения и предстои да му бъде назначена съдебно-психиатрична експертиза.

И извършителят, и жертвата са водили скитнически начин на живот, подчерта пред журналисти на място в Борисовата шефът на СДВР.

Две криминални регистрации има мъжът, задържан за убийството и отрязването на пениса на гаджето си – 48-годишен мъж, в Борисовата градина в София, уточни старши комисар Георги Хаджиев. Жертвата пък има една криминална проява в живота си – хулиганство.

Лупа

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук