Home » Жълто » Помните ли плейбоя Рич Форестър от „Дързост и красота“? Днес няма и помен от фаталния красавец(Снимки):
Помните ли плейбоя Рич Форестър

Помните ли плейбоя Рич Форестър от „Дързост и красота“? Днес няма и помен от фаталния красавец(Снимки):

Няма как да не помните или поне да не сте чували култовата американска поредица „Дързост и красота“.

Сериалът, с който отраснаха поколения българи, продължава да се следи и днес с интерес по целия свят.

Дори да не сте гледали епизодите на американската ТВ класика от 90-те години на XX в., то със сигурност сте зървали лицата на големите актьори, които стартираха в сериала.  Рон Мос  е едно от култовите лица на „Дързост и красота“. Той е един от първите актьори, партнирал си с красивата Катрин Кели Ланг (Брук Лоугън), Джон Маккук (Ерик Форестър), Сюзън Фланъри (Стефани Форестър), припомня Вести 365.

Рон влиза в образа на красивия, талантлив и умерен Рич Форестър, който е все „разкъсван“ от любовни чувства към различни жени, които се опитват да спечелят сърцето му завинаги и да имат деца от него.

Дързост и красота

Богат наследник в модната империя Форестър, Рич определено бе апетитна хапка. Рон Мос бе в тази роля цели 25 години. Зрителите имаха възможността да се наслаждават на играта му до 2012 г., когато стана ясно, че дългогодишната му работа в сериала приключва и се оттегля от снимачния процес, а негово място бе заето от друг актьор – Торстен Кей.

Рон Мос

След „Дързост и красота“ Рон продължава да се занимава по-сериозно с музика.

 Той е един от създателите на групата Player, в която участва като бас китарист и вокалист. Най-известният техен хит е Baby come back. Мос има издадени и самостоятелни албуми. Негови песни звучат и в сериала „Дързост и красота“. Има няколко други телевизионни роли, а през 2014 г. печели награди „Еми“ за шоуто The Bay The Series, където участва като продуцент и актьор.

Рон Мос преди и сега

Скорошни снимки на актьора показват, че за съжаление годините не са го пощадили и сега от изсечените скули и красивото лице има само спомен, а буйната му дълга коса е заменена от сивеещи, тънки кичури.

Въпреки това актьорът-певец продължава с кариерата си, като приоритет на Рон определено до днес си остава музиката. Той създава нова музика и прави концерти в различни страни. Мос има един развод, а сега е щастливо женен за Девин Деваскес.

Източник: nova.bg
Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук