Home » Хороскоп » Трикрака жаба привлича парите у дома
Трикрака жаба привлича парите

Трикрака жаба привлича парите у дома

Трикраката жаба е един от най-мощните амулети в китайското учение фъншуй, научи vesti365.

Ако я поставите на правилното място, тя ще донесе пари и благоденствие и във вашия дом.

Жабата на парите, както е по-известна, представлява фигурка на симпатична жаба, стъпила върху купчина монети. В устата й винаги има по една монетка.

Амулетът е известен и почитан от милиони китайци. Най-доброто място за него е в югоизточната част на дома. Според фъншуй именно там се активират финансовите потоци. Ако пък искате повече пари в офиса, е добре фигурката да стои на бюрото ви. Когато се стремите да привлечете благоденствие за всички във фирмата, поставете я в коридор или точно на входа, но никога – срещу вратата. Това може да отблъсне парите навън. Важно е около нея да няма огледала.

Правилото на фъншуй е, че колкото по-скъп е амулетът, толкова повече финанси ще привлича той. У нас могат да се срещнат много разновидности във всякакви размери и от най-различни материали.

Най-силно действие има кристалната жаба, която освен материално богатство носи и духовно обогатяване. Китайците са категорични, че всеки трябва да има в дома си по девет трикраки жаби. Те ще подсигурят финансовото му състояние за години напред.

Подобно на поверията за чантите и портмонетата, които не трябва да се поставят на земята, това важи с пълна сила и за жабата на парите. Тя винаги трябва да е нависоко. Колкото по-ниско е, толкова силата й намалява.

Съветът на специалистите е, ако решите да се сдобиете с жаба на парите, да поставите в устата й българска монета.

Източник: Ретро

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук