Home » Скандално » Финансов експерт: Приближава рецесия, заделете си 3-4 заплати
Финансов експерт: Приближава рецесия

Финансов експерт: Приближава рецесия, заделете си 3-4 заплати

В условия на приближаваща рецесия и турбуленции на пазарите се препоръчва хората да имат „финансова възглавница“, научи vesti365.

Обикновено това са 3-4 заплати, които те да заделят. Това мнение изрази Мартин Миланов, финансов експерт в Tavex, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

„В момента в Европа има продукт, който предлага срещу малка сума всеки месец да се закупи злато, а след завършването на въпросния абонамент човекът да получи още злато като бонус. Вече има над 3 хил. такива активни абонамента и над 15 кг. продадено злато под формата на кюлчета“, каза експертът.

„В последните няколко години се наблюдава ръст в това, че хората придобиха възможност да купуват повече злато и валута, като ръстът е около 15% година за година. Този тренд продължава и през 2019, очакваме го и през 2020 г.“, обясни Миланов.

„Българинът по принцип е традиционалист. Технологиите обаче ще разчупят това поведение. Блокчейн технологията също е силна по отношение на това да защити потребителя и в същото време да предоставят шанс за „игра“ на финансовите пазари“.

 

Източник: Petel

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук