Home » Здраве » Чудодеен елексир с кисело мляко подмладява и пречиства
Чудодеен елексир с кисело мляко

Чудодеен елексир с кисело мляко подмладява и пречиства

Легендарният руски лечител Профирий Иванов, по-известен като „руския йога”, е убеден, че тялото трябва да се пречиства най-малко на всеки шест месеца, или два пъти годишно, научи vesti365.

Защото натрупаните токсини могат да доведат до различни болести.

Честите настинки, различни инфекции, умора, сънливост, деконцентрация – всички тези състояния са свидетелство за наличието на токсини в тялото, злокачествени бактерии и други, не по-малко вредни вещества. Не бива да подминавате и факта, че нередовното пречистване на тялото, недоспиването, стресът и най-вече – нездравословното хранене, са първоизточник за покачване на лошия холестерол.

“Еликсир на младостта и здравето”

Ефективният природен лек, употребяван от руския йога, съдържа само две съставки, но безброй ползи. Това са киселото мляко и брашното от елда. Руският учен нарича айрана „еликсир на младостта и здравето”. Брашното от елда пък, има забележителни лечебни свойства: то укрепва организма, подмладява кръвоносните съдове, намалява умората, повишава циркулацията на кръвта в ръцете и краката, намалява лошия холестерол и повишава секрецията на урина.

Чудно за паметта и концентрацията

Комбинацията е чудесно средство за паметта и концентрацията (особено за възрастните хора). Самият руски йога е използвал тази смес през целия си живот. Освен това тя понижава кръвното налягане, помага при атеросклероза и лекува запек. Друг позитивен ефект от употребата й е, че нормализира метаболизма и функцията на панкреаса, и повишава нивото на хемоглобина в кръвта.

Ето и необходимите съставки:

1 супена лъжица брашно от елда, 180 мл айран и малко количество мед.

Начин на приготвяне:

Налейте 180 мл айран над една лъжица брашно от елда и го разбъркайте добре. Направете го вечерта, като оставите сместа в хладилника. На сутринта разбъркайте още веднъж. И вълшебната комбинация е готова да замести закуската ви. При желание може да я подсладите и с малко мед.

След като закусите с тази смес, не трябва да се яде нищо в продължение на 3 часа. Повторете това за 14 дни. Ефектът ще ви удиви!

zdrave.to

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук