Home » Жълто » Героите от „Пътят на честта” с луд купон за финала на сериала
Героите от „Пътят на честта”

Героите от „Пътят на честта” с луд купон за финала на сериала

Щуро парти, обилно полято с алкохол и много танци си спретнаха актьорите от сериала „Пътят на честта„, видя vesti365.

Само преди броени, дни беше последният снимачен ден на телевизионната продукция , а лицата от малкия екран решиха заслужено да го отпразнуват.

В ролята на домакин на купона влезе Маги Халваджиян, който e и продуцент на сериала. Той събра целия състав в дискотеката си в столицата, където купонджиите се забавляваха на макс до сутринта, пише „България днес”.

Маги постави началото на вечерта, като хвана микрофона и произнесе възторжена реч за успехите на продукцията. След това настана и веселата част. Под звуците на тежки рокаджийски парчета Ивайло Захариев и Силвия Петкова – актьорите, които влизат в ролите на двамата главни персонажи — Калоян и Кера, излязоха на дансинга.

И буквално не спряха да танцуват цяла нощ. С разрошени коси, запретнати ръкави и припотени, двамата не спираха да се движат в ритъма на музиката. Към тях се присъедини и Борислав 3ахариев, познат на широката аудитория като Боби Турбото.

Той също се кривеше в гримаси и не пропускаше да гушка никой по пътя си , като редовно в обятията му се оказваше жената на Маги – Кремена. Но Захариев безспорно обра точките, защото много се раздаде на купона и поразяваше колегите си добро настроение.

На партито не липсваше и сексапил. Погледите на мъжете и жените събраха актрисите София Маринкова и Илияна Коджабашева, които се бяха издокарали в елегантни облекла. Те също щедро раздаваха усмивки и прегръдки, но София отдели най-много време на гаджето си – журналиста Драго Симеонов.

Актьорът Любомир Петканов, който играе скромния Начо в поредицата, пък танцува като същински Фред Астер. Цяла вечер, той бе заобиколен от дами, които държа за ръка.

Далеч по-кротка бе актрисата Галя Александрова, която играе най-големият злодей в поредицата–Бонка. Тя се снима с колеги и приятели, но отказа да се вихри на дансинга.Вместо това прекара времето в срещи с познати и се забавлява с разговори до края на вечерта.

Големият отсъстващ от партито се оказа Веселин Плачков, който влиза в образа на Киро Християна–другият злодей в сериала. За сметка на това, на купона се оказа и Бебо Халваджиян, който бе сред най-щурите участници на вечерта.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук