Home » България » Новата Мис България 2019 потресе фенове на конкурса с тези снимки – никой не позна бившата адреналинка! (Снимки)
Новата Мис България 2019 потресе фенове на конкурса с тези снимки - никой не позна бившата адреналинка! (Снимки)

Новата Мис България 2019 потресе фенове на конкурса с тези снимки – никой не позна бившата адреналинка! (Снимки)

Вчера в столичния хотел „Рейнбоу плаза“ сред лукс и отбрана публика се проведе поредният конкурс „Мис България“. Тази година безапелационна победителка стана 23-годишната Радилена Чушева, която е студентка по журналистика в УНСС .

В момента учи и магистратура.

новата Мис българия

Минути след обявяването й за най-красивата българка за 2019 година в социалните мрежи плъзнаха нейни снимки, които не я представят в идеална светлина. Един от фотосите на Радилена получи масов хейт и множество грозни епитети, заради външността и поведението на момичето.

Мис България 2019

На тези кадри никой не можа да разпознае бившата адреналинка от „Господари на ефира“!

Радилена Чушева

Прави впечатление колко много се е променила Радинела. 18 –годишната адреналинка от кастингите вече е пораснала, а покрай това и устите й са пораснали. Неестествено сякаш. Вече могат да се нарекат „джуки“, а не устни. Лъчезарното и усмихнато момиче вече се крие под тонове тежък грим, ярки червила – и най важното – все гледа фатално нацупено.

Радилена Мис България

Поезията и танците са двете любими занимание на новата ни миска. Радилена ще представи страната ни на големия финал „Мис Планет“. Нейна подгласничка стана Румяна Данаилова от Варна, която ще участва в конкурса „Мис Глоуб“.

Ако съдим по текущите коментари, то със сигурност Радилена ще е достойна наследница на Антония Петрова и Тамара Георгиева, които българският народ обяви за най-недостойни да носят тази корона на красотата.

Мис България конкурс

Източник: За Жената

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук