Home » Свят » Преводачът на срещата на Борисов с Тръмп: Между двамата имаше химия
Преводачът на срещата на Борисов с Тръмп

Преводачът на срещата на Борисов с Тръмп: Между двамата имаше химия

Борисов и Тръмп толкова близко се държаха и говореха приятелски, че аз трябваше да притичам, за да може да се разбира това, което се говори.

Изключителна химия между двамата, много добра комуникация, много лесно беше да превеждаме – за колежката ми и за мен. Много, много съм развълнуван, все още съм с висок адреналин. Това сподели Йонко Мермерски, преводачът на срещата в Белия дом между президента на САЩ и премиера на България, научи vesti365.

Мермерски признава, че моментът е специален. „Чувствам се избраник и съм много горд, че ми дадоха възможност да участвам в историческа среща”, казва той.

Българинът не крие симпатиите си към Тръмп, а споменаването на самолетите F-35 вместо F-16 според него било банална грешка.

Мермерски-син е автор на над 30 книги в областта на химията и природната медицина, като 13 от тях са написани в съавторство с баща му, като той също продължава семейната традиция и е специалист по здравословно хранене.

Неговите изследвания са публикувани на над 10 езика. Той е създател на множество патентовани изобретения, а най-емблематичните сред тях са:револвиращ инжектор за течна хроматография под високо налягане (HPLC), дебелослойна хроматография – метод за разделение на химически, както и няколко мултифункционални добавки за дизелово гориво.

Лупа

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук