Home » България » Родопчанинът Алейдин – разбивачът на проклятия: Човек, който е патил от магии и болести вярва, а другите не вярват
Родопчанинът Алейдин - разбивачът на проклятия

Родопчанинът Алейдин – разбивачът на проклятия: Човек, който е патил от магии и болести вярва, а другите не вярват

Първо прочети статията внимателно докрай и ако наистина имаш нужда и вярваш, че може да ти се помогне, тогава се обади.

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е само на 40 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от 16 години живее в Мадан, Смолянско. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е (помак), с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година.

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра във Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Тахиров казва, че по телефона не може да гледа и да помага на хората – и според Корана, това е шарлатанство.

– Има ли хора, които ти се подиграват и злоупотребяват с дарбата ти?

– Не плаша никой, но който, каквото си надроби, това сърба и Господ- Аллах забавя, но никога не забравя. Позамислете се! Да не забравяме, че всичко се връща на този свят, няма ненаказано зло или добро. Да, има напоследък и при мен, но аз ги оставям в ръцете на Всевишния, той да ги съди и връща.

Алейдин, от колко време помагаш на хората и как разбра, че имаш дарба?

– Усетих, че мога да помагам на хората през 2002 година, когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярвали, че ще оживея. Тогава – като на сън, ми се яви един много възрастен човек с бяла дълга брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български – може би, защото съм българин-мохамеданин, помак, с което се гордея. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: „Алейдинчо, ще те даря оттук-нататък с такава дарба, която ще ти позволява да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии.”

Как гледаш на даден човек, когато дойде при теб?

– Когато човек дойде при мен, не го питам какъв проблем има, а започвам от миналото му, за да се увери той, че познавам, след това – за настоящето, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде, ако има имот за продаване/купуване – до колко време ще се осъществи сделката. Ако даденият човек има направена магия, мога да кажа къде е сложена, хвърлена или скрита магията, кой я е направил, дали е мъж или жена, първата буква на човека, дали е близък, роднина, комшия, колега и т.н. и за какво е направена, с каква цел. Мога да гледам и помагам, и да развалям магии, и по снимка на друг човек, стига да не е починал.

– За какви заболявания можеш да помагаш с Корана?

– Лекувам всякакъв вид заболявания чрез Корана, с изключение на ракови болести, диабет и тумори. Когато проблемът не е за мен, казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само и само да вземат парите, се правят, че могат да се справят. Обичам да пазя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да помогна, казвам на човека да си търси лек на друго място. Най-успешни случаи имам с лечението за следните болести и зависимости: алкохолизъм, хазарт, наркотици, припадъци, епилепсия, уплах, страх, стрес, депресия, страхова невроза, заекване, напикаване и най-вече проблеми със забременяване.

Искам да подчертая, че човек, който е патил от магии – вярва, който не е патил, не вярва и се подиграва.

– Всякакви хора ли търсят твоите услуги?

– Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от общината, от съда, от полицията, от болницата, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали доволни, едва ли ще ме потърсят пак и ще водят техни близки и приятели.

Има ли хора, които все още се занимават с правене на лошотии в нашия край?

– Когато лекувам дадена болест или развалям магии, го правя пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите ми по телевизията със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство, според нашата религия. Когато развалям магия, правя и защита и давам гаранция, че оттук нататък 7 години даденият човек магия не може да го хване, дори отново да се опитат да му направят. Девизът ми е: „Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен. Ето вижте и прочетете и се позамислете какво са казали някои от тях след като са се обаждали след това по телефона да ми благодарят.

А. И. от гр. Варна, кв. Аксаково

В края на м. Май т.г. ходих при родопчанина когато беше в града ни. Отидох да гледам за дъщеря ми и за зет ми, защото подозирах нещо в тях. Без да намеквам за това, което си мислих и Алейдин ми каза същото, че на зет ми е направена магия да започне връзка с негова колежка и да не се прибира вкъщи. След като исках на момента да се развали това проклятие виждам, че от два месеца и половина отново си живеят сплотено и се обичат както е било преди. Желая на Алейдин, това което му е на сърце, Господ веднага да му го даде в ръце.

С. М. от гр. Трявна

Преди 4 месеца отидохме с мъжа ми при Алейдин, когато приемаше в Ст. Загора. Съмнявахме се, че на къщата ми има сторено нещо зло и негативно. И когато Алейдин отвори неговата книга ми каза, че имаме направена магия, която намерих под мивката на кухнята. Беше ни направено с каквото се захванем да не ни върви и да не ни спори, бизнеса ни да пропада и да сме на ръба на фалита. Но след като Алейдин ни обеща, че може да ни помогне и разтури тази хорска напаст, сме много доволни и виждаме, че след месец и половина, два нещата взеха да си идват на мястото както си бяха преди. Благославяме Алейдин. Всевишния да му помага и да го пази от неверниците и тези, които му се подиграват и му мислят лошото.

Р. С. от с. Малево, Хасковско

Не знам какво да кажа, но се радвам и се гордея, че познавам такъв човек като Алейдин. Не знам какво да кажа за него, но благодарение на неговата сила, синът ми спря хазарта и няма вече този стрес, депресия и отчаяние, което го имаше преди в него. Аз също съм родом от Родопите, от Смоленският край, но Алейдин каквото направи за детето ми, никой не можеше да го направи. Само ми обещаваха и ми вземаха парите. Нека колкото са рибите в морето, толкова да са му парите и в портмонето.

Л.К. от гр. Пловдив – кв. Кичук париж

Вече не вярвах на никой, че някой може да ми разреши проблема, но след като моя комшийка настояваше да отида при ходжата и да пробвам с друг метод, а не с медицина, съм безкрайно щастлива, че Алейдин е причината да се радвам на момченце на 9 месеца. Ползвах неговите услуги по това време през 2017г., когато беше в Асеновград. Здраве, успех и берикет му желая на него и семейството му.

Човек, който наистина помага на хората, публично обявява цените си в медиите, не ги крие.

Работи най-евтино в цялата страна, спрямо колегите си

ПРИ МЕН ЦЕНАТА ЗА ЕДНО ГЛЕДАНЕ:

В СТАРА ЗАГОРА 75 лв., Габрово 86 лв., БУРГАС 94 лв., СОФИЯ 105 лв., ОТ ПЛЕВЕН ДО ВАРНА 98 лв.,

ПЛОВДИВ И ХАСКОВО 84 лв., КЪРДЖАЛИ И СМОЛЯн 68 лв., Видин, Враца и Благоевград 88 лв.

А когато помагам за дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и каноните на Корана.

На всекиму цената е различна. Но моите цени не са космически в хиляди левове, както е при колегите ми по телевизиите.

АКО МАГИЯТА СЕ РАЗВАЛИ В СЪЩИЯ ДЕН, КОГАТО СЪМ ГЛЕДАЛ НА ДАДЕНИЯ ЧОВЕК, ЦЕНАТА E ДОСТА ПО-НИСКА ОТКОЛКОТО ДРУГИЯ ПЪТ.

ПРИЕМНИТЕ ДНИ ВАЖАТ ЗА ТЕКУЩАТА СЕДМИЦА, НО НЕ ЗА ВСЯКА СЕДМИЦА:

петък – Варна, събота – СТ. ЗАГОРА, неделя – София, понеделник – Русе, вторник – Габрово, срядa – Петрич, четвъртък – Пловдив

За приема на Алейдин в други областни градове, се обадете на посочените телефони:

0876 964 356 и 0892 798 718 от 9.00 ч. до 19,30 ч.

Хора, които не са сигурни в себе си и звънят с цел подигравка е желателно да не си навличат грях на душата. Господ всичко връща на този свят и удря на най-милото – здравето, късмета, децата и родителите.

Източник: Днес.БГ

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук