Home » Лична драма » Сестричките Диана и Ана, които яли стиропор и тапети, за да оживеят, заключени вкъщи
Сестричките Диана и Ана които яли стиропор и тапети за да оживеят заключени вкъщи

Сестричките Диана и Ана, които яли стиропор и тапети, за да оживеят, заключени вкъщи

Спасиха две момиченца на една и пет годинки, държани гладни и отглеждани в истинска “къща на ужасите” в Днипро, Украйна. Децата били толкова недохранени, че били принудени да ядат стиропор и тапети, пише Daily Mail.

Диана и Ана живеели в ужасяващи условия с майка си и гаджето ѝ. 25-годишната майка не била хранила децата с дни и те били принудени да ядат, каквото намерят. Сестрите били открити на 21 ноември, след като притеснени съседи се обадили в полицията.   „

Жената и нейното гадже често се караха помежду си. Те постоянно викаха на децата и не се грижеха за тях. Момичетата винаги бяха мръсни и изглеждаха ужасно.

От апартамента им постоянно идваше ужасяваща воня”, разказва съседка пред местни медии. Когато служителите влезли в апартамента, те били шокирани да видят отвратителната мизерия, в която живеели двете малки сестрички.

„Беше ужасно! Тоалетната в апартамента изобщо не работеше и семейството използваше вместо това ваната. Тя беше покрита с дебел слой мръсотия и навсякъде имаше червеи”, разказва полицейски служител.

Момичетата спели в мръсни легла и ядяли от немити съдове, като били принудени да играят в мръсотията на пода. “Вонята в стаите беше ужасяваща и беше трудно да се диша”, споделят още шокираните полицаи.

Диана и Аня били незабавно отведени от майката и настанени в болница, където били диагностицирани с тежко недохранване и въшки.

“Тук, в болницата, сестричките видяха за първи път детско гърне, за да ходят до тоалетна, и чисти спални дрехи.Бяхме шокирани, когато видяхме как се хвърлят на храната и ядат като невидели”, разказва лекар от болницата.

Майката ще бъде съдена и ще ѝ бъдат отнети родителските права. Все още не е ясно каква ще бъде съдбата на децата.

Източник: За Жената

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук