Home » Скандално » Скандално: Какво се случва между Слави и Сузанита
Какво се случва между Слави и Сузанита

Скандално: Какво се случва между Слави и Сузанита

„Слави Трифонов е една от любимите ми личности”, похвали се певицата Сузанита. Тийн дивата сподели, че той е неин идол, в отговор на въпроси на свои фенове , научи vesti365.

Тя допълни още, че Анджелина Джоли е друг нейн кумир. И много иска да се запознае с нея.

След признанията на Сузанита, че харесва Слави, мнозина решиха, че Дългия може да върне жеста. И в знак на признателност да я покани в новосформираната си телевизия.

Най-малкото като гост в своето шоу. Като имаме предвид скандалната слава на щерката на Орхан Мурад и целенасочено предизвикателното й поведение, съмняваме се поканата да пристигне скоро.

Слави Трифонов неведнъж е осмивал подобен род „звезди“ и дори си е позволявал да се шегува публично с тях. С Орхан Мурад обаче са в приятелски отношения, затова не се знае.

Припомняме, че Сузанита наскоро приключи снимките на филма „Дани. Легенда. Бог“. В лентата на Явор Петков провокативната чалга певица си партнира с любимеца на зрителите Димо Алексиев.

Ролята й не е главна, но е добра сцена, чрез която Сузито да покаже актьорските си заложби. Според бащата на изпълнителката на хита „Луцифер и Буда“ тя определено има талант.

„Сузи получи покана да участва във филм, защото е чудесен артист. Тя провокира хората, защото е голям талант и се превъплъщава успешно в различни роли. Надраснала е възрастта си“, похвали я неотдавна Орхан Мурад.

Не става ясно дали в криминалната драма непълнолетната сексбомба ще има поле за изява на голотиите си.

Марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук