Home » България » Стоянка Мутафова отвори очи: Ето какво е състоянието й
Стоянка Мутафова отвори очи

Стоянка Мутафова отвори очи: Ето какво е състоянието й

Дъщерята на Стоянка Мутафова Муки изказа своята благодарност към лекарите, научи vesti365.

Стоянка Мутафова отвори очи. Това съобщи дъщеря й Мария Грубешлиева-Муки. „Стоянка Мутафова е стабилна, отваря очи, разпознава ни всички. Затова съм изключително благодарна на на хората от ВМА – ген. професор д-р Венцислав Мутафчийки, д-р Петров, д-р Нейчев и всички сестри, които обгрижват майка ми през цялото време.

Правят го професионално и аз искам да им благодаря“, казва дъщеря на Стоянка за състоянието на майка си, пише „България днес“.

„Вълшебници са тези хора, и отношение имат, разбират как стоят нещата“, казва още Муки, която от притеснение по родителката си е отслабнала с повече от 10 килограма, но продължава да изглежда блестящо.

„Напоследък все се моля на Бог. Само в него ми е надеждата и в ръцете на докторите. Не всеки път ме пускат при майка ми и може би това е за добро, защото така от време на време свалям собственото си безпокойство по Стоянка. А тя разбира се, чува ме и е в съзнание“, допълва още Муки за състоянието на майка си.

През цялото време до нея е и мениджърът им Евгени Боянов. „Не мога да се оплача от внимание. Няма човек, който да не ме пита дали се нуждая от помощ, от съдействие, но какво да кажа… Това е моята лична мъка. Разбира се, че ще е така, майката е най-ценното в този живот“, споделя Мария.

Грубешлиева държи връзка и с хората от Сатиричния театър, където Стоянка има представления. Актрисата Добрина Гецова ще смени Стоянка Мутафова в постановката „Скакалци“, в която влиза в ролята на тъща на Любо Нейков. „Няма да отменяме представлението“, съобщиха от „смешната“ ни трупа.

Всички се надяват Госпожа Стихийно бедствие да се възстанови и отново да ги зарадва с присъствието си на сцената, където ще изиграе следващото си незабравимо представление.

kliuki.ws

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук