Home » България » Дони стартира свое предаване в БНТ
Дони стартира свое предаване

Дони стартира свое предаване в БНТ

Мечтата на Дони да се превърне в тв водещ е на път да се сбъдне. Музикалния продуцент, който от години мечтае да се превърне в телевизионен водещ и сега е на път да го направи, научи vesti365

„Имам предложения за какво ли не”, лаконичен е по темата Дони. Но негови познати смятат, че ако приеме, той сериозно ще раздвижи културното пространство в националната телевизия.

Мъжът на Нети има голям опит в телевизията. Кариерата му там тръгна в края на 90-те именно от БНТ. Той дори бе част от шоуто на Иван Ласкин „Спукано гърне” . И забавляваше децата с въплъщенията си на госпожа Летиция Каратемелкова, пише „България днес“.

С днешна дата Дони трябва да опита да забавлява не децата, а техните родители. След свалянето от ефир на вечерното предаване „Нощни птици”, от медията искат да го заменят с лайфстайл предаване от подобен тип.

Изпълнителят на „Ближи си сладоледа” пък е всестранно развита личност и още преди години се е доказал, че има различни таланти.

Той бе музикалният продуцент на шоуто на Иван и Андрей, имаше своя рубрика в „Станция Нова”, а след това се включи и във формати като „Мюзик Айдъл”, „Като две капки вода”, „Големите надежди” и други.

През годините Дони е споделял, че да бъде водещ е като отдушник за него, а освен това е и нещо много любопитно и креативно.

„Основната ми работа е зад кадър, като музикален продуцент. Един водещ трябва да е естествен преди всичко и да знае каква зрителска група търси”, казва певецът.

От БНТ засега няма коментар.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук