Home » Свят » Снахата на Цеца Величкович бременна с момче
Снахата на Цеца Величкович

Снахата на Цеца Величкович бременна с момче

Богдана Ражнатович ще роди момче, от сега е ясно, че ще го кръстят на Аркан, научи vesti365.

Радостта в семейството на Цеца Величкович от ден на ден става все по-голяма. Все още не са заглъхнали впечатленията от сватбата на Велко и Богдана и булката зарадва близките си с още по-прекрасни новини.

Бременната снаха на Цеца след редовен преглед при гинеколог е получила резултатите от направените тестове преди венчавката. Според тях младоженката е бременна с мъжко бебе.

За голяма радост на брачната двойка първата им рожба ще е наследник на фамилията и няма никакво съмнение как ще се казва, предават от vistina.com.mk.

Според близък до семейството всички роднини се надявали Богдана да роди момче. Така Велко ще си върне спомена за трагично загиналия си баща. „За никого не бе тайна, че ще кръстят детето Желко”.

Бъдещата баба Цеца и леля Анастасия изкрещели от радост когато научили благата вест по телефона. Велко им се обадил и им съобщил: „Момче, ще е мамо, момче. Богдана ще роди малкия Желко!”

Фолк певицата не можала да си намери място от щастие, а дъщеря й грабнала телефона и първа поздравила бъдещите родители: „Честото скъпи родители! Татко ни наблюдава от горе и много се гордее. Целуни Богдана от мен!”, казала на брат си Анастасия.

razkritia

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук