Home » Жълто » Албена Михова разкри подробности около личния си живот: Краси Радков ли е баща на сина й?
Албена Михова разкри подробности около личния си живот

Албена Михова разкри подробности около личния си живот: Краси Радков ли е баща на сина й?

Албена Михова лъгала, че „ходи по любов“ заради „Маскираният певец“, научи vesti365.

Албена Михова разкри подробности около личния си живот. Доскоро актрисата участваше в шоуто „Маскираният певец“ и се криеше зад маската на Лъва. За съжаление, Албена отпадна от предаването. „Съжалявам, но и ми падна камък от сърцето, защото имам доста работа“, споделя актрисата.

Албена не крие, че й е било много трудно да опази тайната, че е била участник в шоуто. „Не беше никак лесно. Прибрах се вкъщи след първото ми представяне в „Маскираният певец“ като Лъва и синът ми каза, че ме бил познал. Дори ми се скара, че не съм му споделила за участието си в предаването. Разбира се, веднага отрекох – казах, че се връщам от спектакъл в театъра.

За следващия лайф обявих, че ходя по любов (смее се). Въпреки това Мартин продължи да вярва, че съм аз в шоуто и ме слушаше и гледаше доста критично, когато обяснявах къде съм била. Гаджето му и тя беше подозрителна. Но това е нормално, тъй като живеем заедно“, споделя Михова за участието си в „Маскираният певец“, пише „Уикенд“.

Личен живот

Албена открехна и завесата около личния си живот, макар и да не признава има ли мъж до нея в момента. „Много личен въпрос… Да, щастлива съм в личен план, много съм си добре. Не мога да кажа, че някога съм оставала сама, че съм страдала и имала любовни дилеми. Ако една връзка върви, си продължава, ако ли не, просто прекъсва. Вече гледам над нещата. Имам си доста важни ангажименти, които да ме занимават и да поглъщат енергията и емоциите ми“, разкрива актрисата за личния си живот.

Албена опровергава и един слух около личния си живот, а именно, че Краси Радков е баща на сина й Мартин. „Четох някъде, че синът ми е от Краси Радков. Лошо е за детето ми, че се появяват такива „новини“. Мартин много добре знае кой е баща му, поддържаме връзка. Вече са 4 децата на таткото – синът ми има братя и сестри.

Беше кофти и за Краси Радков да се разпространява такъв тъпанарски слух. Чухме се с него след публикацията и си казахме, че някои хора явно имат силно развинтена фантазия“, споделя Михова.

kliuki.ws

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук