Home » Лична драма » Ева Найденова от „Тоника“: Моля се, като умра, никой да не разбере
Ева Найденова от „Тоника“

Ева Найденова от „Тоника“: Моля се, като умра, никой да не разбере

След смъртта на съпруга си, Ева Найденова сполетяна от ново нещастие, научи vesti365.

Ева Найденова не иска да живее. Дори на 67-годишна възраст вдовицата на Гого Найденов, който почина от коварно неврологично заболяване, продължава да пее. След загубата обаче Ева няма желание да живее. В момента тя се грижи за възрастната си майка, която е тежко болна.

„Как мога да бъда, щом майка ми е с пълна деменция на легло? Грижа се за нея, но има и жена, която помага, когато пътувам за участия. Въобще прекрасно си изкарвам (смее се). Първо Гого, след това мама. Съпругът ми беше на инвалидна количка, когато и майка ми падна. Чудя се дали пък нещата при мен не са изчистване на карма. Крепя я мама. Викам частна лаборатория пролет и есен да й взима изследвания. Съвсем скоро навърши 88. Живее й се на милата.

Аз съм съвсем друг тип. На мен изобщо не ми се живее, но все пак мисля за мама, за сина, за внучката, за брат ми и за близките ми. Моята философия е, че няма смърт, че животът продължава и след това. Може би това е и причината да не изпитвам никакъв страх от умиране. Не се плаша за себе си, само за близките ми. Живея много затворено, единственото изключение е, когато имаме участия с Краси и Вили Гюлмезови“, споделя Ева, пише „Уикенд“.

Тя признава, че не иска никой да разбере, когато умре. „Знаете ли, аз се моля на Господ, когато умра, никой да не разбере. Не искам да се занимават хората. То е един много личен момент, в който просто напускаш тялото си“, казва певицата.

Биография

Тя разкрива също, че има намерение да напише биография на съпруга си Гого, който според нея все още никой не е забравил. „Решила съм да напиша биографията му, нахвърляла съм разни неща. Смятам да е много хумористично. Надявам се да успея да свърша това, докато съм жива“, казва Ева, смеейки се.

Тя споделя също, че няма никакви здравословни проблеми, но не може да се отърве от един нездравословен навик, а именно пушенето на цигари. „Не мога да откажа пустите цигари. Стремя се обаче поне да ги намаля“, откровена е Ева.

razkritia

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук