Home » Жълто » Мариана Миланова от „Пътят на честта“ сподели забавни случки от снимачната площадка на сериала
Мариана Миланова от „Пътят на честта“

Мариана Миланова от „Пътят на честта“ сподели забавни случки от снимачната площадка на сериала

Според Мариана Миланова от „Пътят на честта“ снимането на сериал е доста тежко, научи vesti365.

Мариана Миланова от „Пътят на честта“ сподели забавни случки от снимачната площадка на сериала. Актрисата се превъплъщава майсторски в ролята на бившата митничарка и настояща бизнесдама Мария Станкова.

Отвъд разочарованията от Прехода, героинята на Мариана владее всички негови слабости и е успяла да излезе на печалба от комбинациите, в които е участвала. В следващите епизоди на „Пътят на честта“ ни предстои да видим какво още очаква героинята на Миланова.

Днес актрисата бе гост в „На кафе“, където сподели през какви трудности се изправя един актьор, докато снима сериал. Тя разказа и няколко забавни случки от снимачната площадка на „Пътят на честта“. „Покрай снимките на „Пътят на честта“ се е случвало да ставаме в 4:00 ч. сутринта. Снимането на сериал е доста тежко и е като своеобразна школа за актьора, защото развива неговия рефлекс и сетива“, споделя Мариана, пише nova.bg.

Докато пътува за студиото на „На кафе“ тя разбира и за кончината на Стефан Данаилов. „Докато пътувах с колата към студиото, разбрах за случилото се със Стефан Данаилов и посърнах. Замислих се как ние хората все по-малко се вглеждаме един в друг и не обръщаме достатъчно внимание на душите си, а трябва да бъдем жалостиви към човека срещу себе си“, казва актрисата.

Кастинг

Мариана споделя и как са я избрали да изиграе Мария Станкова. „И аз, също като останалите, си направих видео запис за кастинга, вкъщи. Засне ме моят съпруг Жоро (Георги Кадурин). Извикаха ме на втори кръг, който беше много внушителен, с много хора, режисьори, сценаристи, продуценти.

След една седмица се обадиха, че са ме одобрили. Харесвам много ролята си и смятам, че е една от най-интересните в сериала. В нея има много тайни, много плюсове и минуси, много е пъстра и шарена и мисля, че е подходяща за моя актьорски статус. Прототипът на моята героиня е на реално съществуваща личност“, споделя Мариана за кастинга, през които преминава, за да получи ролята на Мария Станкова.

Актрисата не крие, че на снимачната площадка на „Пътят на честта“ е не само трудно, но е и доста весело. „На снимачната площадка има много забавни моменти. Последната, за която се сещам, е как докато ме гримират, гардеробиерката ми показва облеклото и обувките за следващия снимачен ден. Дадох й утвърдителен знак с ръка, а на другия ден се оказа, че размерът на ботушите изобщо не пасваше на моя номер. Заплаших, че ще играя боса и набързо ми намериха нови“, разказва през смях актрисата.

kliuki.ws

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук