Home » Жълто » „Ритон” вкараха Драго Чая във филмите за възрастни срещу 125 долара
„Ритон” вкараха Драго Чая във филмите за възрастни

„Ритон” вкараха Драго Чая във филмите за възрастни срещу 125 долара

Драго Драганов сам се похвали, че влиза в порното, а Данчето Христова го разкри, че „Ритон” са го вкарали в играта, научи vesti365.

Пост в социалните мрежи на водещия на превръщащо се в култово предаване „БНТ на 60”, където е обул кецове на един от гигантите в порно индустрията предизвика фурор от коментари.

„Да се знае. Фирмени са! Раздават ги само на актьорите – участници, за изключителни заслуги! Кой разбрал, разбрал!”, написа Драго в пояснение към снимката с кецовете в жълто и синьо. Повече от коментиращите във Фейсбук разбраха шегата и я продължиха. Найо Тицин написа:

„Ясно е, че като актьор са те наградили”. Певецът Георги Симеонов допълни: „Между сцените поддържа актьорите. Не е за подценяване тази работа”. Накрая се включи и Йорданка Христова с краткото: „Това ли са от Катя?” и разкри цялата история.

Кецовете са подарък на Драго Чая от „Ритон”. Дуетът скоро се завърна от турне в САЩ и Канада. Там се вихри и въпросната порно телевизия, която от скоро набира артисти и у нас. Проверка на „Телеграф” показа, че въпросните кецове струват 125 долара, или около 223 лева.

По принцип с подобни обувки се изявяват порно актьорите при снимки, но те се продават и свободно в представителните магазини или в интернет.

„Ритон” вкараха Драго Чая във филмите за възрастни

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук