Home » Скандално » Говорителката на Нинова захапа Румен Петков, нарекъл Ламбо клоун
Говорителката на Нинова захапа Румен Петков

Говорителката на Нинова захапа Румен Петков, нарекъл Ламбо клоун

Говорителката на лидера на БСП Корнелия Нинова –  Бояна Бозаджиева, написа гневен пост във Фейсбук срещу автора и собственик на сайта „Поглед инфо” Румен Петков, който в свой коментар е нарекъл починалия преди дни актьор Стефан Данаилов „клоун”, научи vesti365.

„Дали Петков е дал и трошица на БСП, на България, от това, което е дал Стефан Данаилов – можете сами да прецените”, гневи се Бозаджиева в мрежата.

Публикуваме пълния текст на коментара й без редакторска намеса:

В понеделник бях на дело, по което сама пожелах да бъда свидетел. Делото е на Корнелия Нинова срещу сайта поглед.инфо и многобройните публикации с неверни твърдения на автора и собственик на “лявата медия” Румен Петков.

От другата страна свидетел беше Михаил Миков, който трябваше да създаде впечатление, че авторът не е изразявал собствено мнение, а видиш ли това на хора от БСП.

Съдията ме попита коя статия е засегнала най-много г-жа Нинова. Отговорих, че е тази, в която близкият й Стефан Данаилов е наречен “първият клоун”. Не, този статус съвсем не е за чувствата на Нинова. Те са си неин проблем. Този статус е за всички, които са автори в поглед.инфо, които дават интервюта и други неща на този сайт.

Няма да коментирам автора Р. Петков, който нарича един от най-обичаните артисти и политици “клоун” – подигравателно, язвително, злобно. Дали Петков е дал и трошица на БСП, на България, от това, което е дал Стефан Данаилов – можете сами да прецените.

Та към всички партийци (вътрешната опозиция), които с участието си направиха поглед.инфо “левия” сайт, искам да ги попитам няколко въпроса: къде бяхте, когато наричаха Ламбо “първи клоун”? Добре ли се чувствахте вашите снимки да седят до това заглавие? Готино ли ви беше? Готино ли ви е сега, “другари”?

Не дължите отговор на мен. Аз определено не мога да кажа, че съм била близка с Ламбо, общуването ми с него е сумарно не повече от 2 часа….а някои от вас са общували с него повече от 20 години в партията. Тъжно… Защо бе другари мълчахте? Беше ви удобно някой да изнася мръсната битка за властта в БСП на гърба на Данаилов, а днес е “леко” конфузно, нали?

Не ми дължите отговор, аз съм стаф, вие сте голямата работа. Докато седите мълчаливо с бели китки (така е по протокол) е хубаво да си отговорите сами (не се изисква по протокол, а по съвест) дали си е струвало да легитимирате обидата към този човек. И все пак си мисля, че човек се уважава и цени, докато е жив, после и цветя да носиш, и свещи да палиш….все тая.

PS: За “другарите”, които ще ми скочат и пак ще искат уволнението ми, заради това, че си позволявам да имам ЛИЧНО мнение – welcome! Ако след години ще съм като вас, по-хубаво да се махам отсега!!!

 

 

 

Блиц

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

One comment

  1. нито Румен Петков нито сайтът са ми познати до тоя момент но господин Петков е казал истината даже минималната аз мога да добавя че нищо добро не е направено от Стефан Данаилов за България и киното Лека му пръст но кой се бои от истината и защо
    единствено Козият рог и тримата глупаци на Доньо Донев са допринесли за България може да има още един профил ма и то не с участието на покойният Данаилов така стоят нещата в действителност Това е лично мое мнение грешно на грешно Това е то

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук