Home » България » Джок Полфрийман чака Янко Ваташки, навлизат в политиката
Джок Полфрийман чака Янко Ваташки

Джок Полфрийман чака Янко Ваташки, навлизат в политиката

Австралийският убиец Джок Полфрийман чака друг известен затворник Янко Ваташки – Страшилището да излезе на свобода, като двамата щели да се пуснат в политиката и да налагат сдружение на перничанина и да бранят правата на хората, научи vesti365.

Lupa.bg научи, че зад решетките двамата станали много добри приятели. Янко Ваташки от много време се канил да влиза в политиката, щял да го направи и чрез приятелството си с Алексей Петров, с който също много се уважавали зад решетките. Бившата барета обаче нямала намерение да се цапа с политика.

В затвора Янко Страшилището създава сдружението „НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ СЪВЪРШЕНА БЪЛГАРИЯ“. С него той иска да брани правата не само на лишените от свобода, но и на всички българи, които имат проблеми в държавата и са нарушавани правата им.

От доста време Джок Полфрийман проповядва идеите на сдружението и в момента той щял да прави всичко възможно да го направи още по-популярно след хората. Още когато австралиецът влиза зад решетките, той става много симпатичен на Янко Ваташки, който тогава коли и беси зад решетките. Янко Страшилището го приема под рамото си, като започва да го брани. За кратко време Джок успява да се превърне също в лидер на пандиза.

С появата на видеокадри, от които се вижда, че австралиецът е всъщност жертва на агресия, популярността сред хората нарасна и той вече има уважението на много българи.

Така Джок чака Янко Страшилището, който все още излежава присъда в централния затвор на столицата. Двамата щели да се конкурират със Слави Трифонов за любовта на народа.

лупа

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук