Home » Скандално » Мариана Попова бясна: „Пътят на честта” – шмъркане и леки жени, гордейте се
Мариана Попова бясна

Мариана Попова бясна: „Пътят на честта” – шмъркане и леки жени, гордейте се

Мегаскандал преди Коледа! Мариана Попова скочи на „Пътят на честта!“ Причината – дрога и проститутки!, научи vesti365.

„По телевизора ми показаха как се шмърка, брат…. И проститутки за разкош… Спокойна съм за Мария Магдалена и целия 4 „Г“ клас на 104-о училище, те вече знаят… как се прави! Поздравявам „Милена Фурнаджиева“ за невероятния сценарий… Децата са луди по този филм… Гордейте се!“, саркастично и бясно пише Мариана Попова.

Нарочно бърка името на Милена Фучеджиева, която е от сценарния екип на лентата. цГрадусите се вдигат още повече, защото в този сериал играе не кой да е, а мъжът на Мариана Попова – Веселин Плачков.

Повод за гнева на изпълнителката е скорошен епизод на хитовата поредица „Пътят на честта“, в който тъмни дела и скандална сцена, в която участват Плачков и Симеон Лютаков, е „полята“ изобилно с разкрепостени мацки на повикване и употреба на забранени субстанции. Думите на Мариана Попова веднага предизвикаха бурни реакции. Голяма част подкрепят певицата, че това съдържание е неподходящо и непристойно за детските възприятия, но немалка част от феновете й я контрираха.

„Световното кино изобилства от подобни простотии. Та и ние да не останем по-назад…“, подкрепят я феновете. „Гнусотията си е гнусотия. Интересно ми е как спят създателите“, не смекчава тона Мариана Попова и отбелязва, че този сценарий „няма смисъл“.

В „другия“ лагер залагат не на емоции, а на факти – „Сериалът се излъчва след 22 ч., по това време децата нямат място пред телевизора“, „Хайде всички дружно да се спечем от поведението на Шарън Стоун в „Първичен инстинкт“, доста беше неподходящо!“, „Не можем да предпазим децата от всичката медия, която се излива отвсякъде денонощно… наша родителска отговорност е да дадем обяснение и посока“, „Това не е филм за деца и освен това не се излъчва в ранния следобед“, казват тези, които не са съгласни с нея, пише „България Днес“. На всички тях Мариана Попова казва едно и също – „Не. Не съм съгласна“.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук