Home » Жълто » Нагли свалячи ядосаха Мис Пиги: Имам си гадже! Стига сте ми предлагали
Нагли свалячи ядосаха Мис Пиги

Нагли свалячи ядосаха Мис Пиги: Имам си гадже! Стига сте ми предлагали

„Имам си гадже! Стига сте ми предлагали секс и флиртове.“

С тези думи изригна фолкпевицата Адриана, която преди няколко години нашумя с подигравателния псевдоним Мис Пиги, научи vesti365. Тогава изпълнителката беше сравнявана с популярната прасешка дама от Мъпетите, като бяха правени десетки колажи за сходствата помежду им.

Към днешна дата изпълнителката не пее, но изглежда, че има ново любимо занимание – да си прави голи и полуголи снимки в апартамента си в Италия и да залива социалните мрежи с тях. От кадрите мъжете подлудяват и буквално я засипват като цунами с неприлични предложения. Адриана продължава забавлението, като показва чат разговорите си с напористите момци и ги разобличава как я свалят.

Фолкпевицата признава, че от няколко години е сериозно обвързана, а приятелят й не е известна личност, но разполага със стабилни финансови възможности. Това й позволява да не работи като чиновник, а той да я води на екскурзии и шопинг турове. За да разбива скуката, певицата често кани на гости при себе си в Италия малката си сестра Криси.

Двете отново се отдават на пазаруване и кафенета, но поне Адриана не се чувства самотна.

Преди време Криси също се опита да пробие в чалгата, но неуспешно. Първоначално тя беше рекламирана като носителка на титлата „Най-красива ромка“, а впоследствие и като единствената девствена фолкаджийка по нашите ширини. Както „България Днес“ писа по-рано през годината, Адриана вече не прилича на образа, който беше наложен в началото на кариерата й.

След поредица от хирургически интервенции тя има коренно различен нос, променила е също така формата на устата си и цялото й лице изглежда различно. Далеч по-едри са и гърдите, които изпълнителката често споделя на снимки с последователите си в социалните мрежи. Всъщност фолкаджийката не може да бъде разпозната, ако сте виждали само визията й от миналото. Изпълнителката спокойно може да мине за тийнейджърка, тъй като е подмладила и лицето си. По него няма нито една бръчица, похвали се самата тя.

Хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук