Home » Жълто » Шокиращата истина за Преслава, която разтресе поп фолк средите
Шокиращата истина за Преслава

Шокиращата истина за Преслава, която разтресе поп фолк средите

Преслава си навлече множество критики с операцията, която извърши спрямо носа си, но всъщност тя е била наложителна, а не просто някаква прищявка, научи vesti365.

Преслава е готова да жертва идеалната си форма в името на 2-3 свои деца. Тя подчерта, че се старае да се храни здравословно, а за нея децата са най-прекрасното нещо, което може да се случи на една жена.

Шокиращата истина за Преслава

Преди време тя предизвика фурор с рязко отслабване и дълго време приличаше на анорексичка. „Нямам проблем с наркотиците, просто спрях месото и така свалих доста кила – от 60 станах 48”, казва звездата.

За ринопластиката и приликата й с Калина Сакскобурготска Преслава уточни:

„Имах здравословен проблем с носните прегради, С операцията го реших и сега се харесвам повече”, категорична е певицата.

Иначе 35-годишната певица стана манекен за един ден в ревю на турска дизайнерка, пише „България Днес”. Самата тя получи 5 дизайнерски рокли, за да се фръцка по Коледа. Тя бе посрещната с бурни аплодисменти от публиката – все отбрани гости – турски бизнесмени, хора от посолството и много други. Всички те похвалиха звездата за идеалната й форма.

Марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук